![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα Βάγγο μου . Τάχω παίξει φίλε αυτές τις μέρες.
Κακά στραβά και ανάποδα μου πάνε όλα. Δεν ξέρω για αύριο. Θα γίνει καφές και που. Πολλή χλίδα φίλε και δεν μου πάει. Αυτοί μετά πάνε σε εστιατόρια με το σερβιτόρο πάνω από το κεφάλι τους και να τους ανοίγει τις μπύρες και να δοκιμάζουν πρώτα. Εγώ είμαι απλός και ταπεινός άνθρωπος (καθημερινός) . Ένα σουβλατζίδικο στη γειτονιά και πολλή μου είναι. ![]() Καλό σου απόγευμα |
|
|
|||
|
|||
|
Λύσσα να σε κόψει..... ξέρεις εσύ.................
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλό μεσημέρι παρεάκι ... ![]()
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Καλό μεσημέρι Βάγγο ... ![]()
|
|||
|
|||
|
καλο μεσημερι!!παω στον Next door να φτιαξουμε τις σελες του gs
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλό μεσημέρι George ... ![]()
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 17 Ιουλίου 2011 !! | adventure | Μια καλημέρα είναι αυτή | 194 | 18-07-2011 03:49 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 16 Ιουλίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 130 | 17-07-2011 06:30 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 210 | 16-07-2011 05:18 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Τρίτη 20 Ιουλίου-2010 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 127 | 21-07-2010 03:35 |
| Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τρίτη 13 Ιουλίου-2010 | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 92 | 14-07-2010 03:49 |