![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%89%C...2/index12.html
Ολα τ'άλλα ειναι τριχες...Δαναε οι αντρες απο δυο πραγματα ξεχωριζουν, το 1 ειναι οτι φορανε αδιαβροχα!!! ( τζαμπα σκας με τις π@π@ριες!) Τα λεμε... ( σε κανενα βουνο για να κλεψω λιγο απ'τις γνωσεις σου.) |
|
|||
|
|||
![]()
Δαναέ ξαναπήρα Dakar, και μου οφείλεις ένα μαθηματάκι. Κι όντας παπάρας δεν πήρα χαμπάρι ότι ξαναγίνονται μαθήματα να έρθω κι εγώ.
Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα για ποιό λόγο στάλθηκαν τα μηνύματα στο Δαναό. Και 4; Προφανώς συνεννοημένοι. Και γιατί; Αν δεν είναι πλάκα, που μάλλον δεν είναι, κάπου χαλάστηκαν με σένα φίλε. Το γινάτι βγάζει μάτι! Μάλλον τους έδωσες περισσότερη σημασία απ'ότι έπρεπε Δαναέ. Δώσε παντιλίκια στο λαό να μάθουμε και τα κουλάδια!!!! Θα'ρθω φίλε με ασφάλτινο λάστιχο στο επόμενο μάθημα να σου ρίξω στ'αυτιά! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω βαριεμαι να διαβάσω όλα το πόστ
Αλλα ...... Ο Δαναος είναι γρήγορος !?!?? ![]() ![]() .....είναι καλός οδηγός !?!?! ![]() ![]() ![]() Παει χώμα !?!?!?!? ![]() ![]() ![]() Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε !?!?!?!?! ![]() ![]() Ρε αυτός πήρε ένα Κουβά στα Χανιά γιατί φοβόταν να οδηγήσει μηχανή Χαχαχαχαχαχαχα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην δινεις σημασια φιλε μου
![]() Κανε αυτο που σου αρεσει και αγαπας και συνεχισε να εισαι ο εαυτος σου ![]() 4 στους 5.000 ειναι!!! Αυτο δεν σου λεει κατι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να ηταν η ζηλεια ψωρα θα ειχε κολησει ολη η χωρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: