![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μη στεναχωριέσαι Μπίλυ απότιστο δεν τον αφήσαμε.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπιλακο καλως ορισες φιλαρακο
![]() Αντε να ανταμωσουμε να τα πουμε απο κοντα τις εμπηριες σου στα ξενα......Και με μεζε προβατινα![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Welcome back!
|
|
|
|||
|
|||
|
καλως ηρθες βασιλη.......
πιστευω τις εμπειριες σου απο αυτο το ταξιδη θα μας τισ διηγηθης κοντα σε φωτια με ρακι και γαυρο ΕΤΣΙ..............????.. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
. . ...hamsi, mangal, köfte, izgara. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ο γαυρος να υποθεσω μαριναρισμενος αλα Αλοννησου???????
|
|
|
|||
|
|||
|
off gross.........καλα το εγραψα???? ![]() η Bu kesin bir.... Last edited by ilias vara; 11-11-2011 at 15:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Μάγκες, σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα και για τα πολυβιταμινούχα εγκωμιαστικά σχόλια, που με τιμούν πραγματικά!
Ομολογώ ότι βρίσκομαι σε αμηχανία... Ως γνωστόν ή άγνωστον δεν γράφω γυαλισμένα ταξιδιωτικά κλασσικών αφηγηματικών κομμώσεων, αλλά σκληρά σατυρικά εξαρθρογραφήματα, που κουτσουλούν “αγενώς” μοτοσυκλετιστικές και μη απόψεις του διαδικτυακού ρεφενέ. Αλλά κύριος, μπορεί να είμαι μηδενιστής, αυτοκαταστροφικός και είρων, όσον αφορά την καλή μου πλευρά... . ...αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τις απόψεις, τα ταξιδιωτικά και τις επιλογές των άλλων. Η σάτυρα και η παρεξήγηση, πάνε σαν τον #### με το βρακί, my friend και οι αυθόρμητες καυστικές διατυπώσεις προσφέρονται σε παρερμηνείες, παρανοήσεις και διαστρεβλώσεις... Και ειδικά άμα το σατυρικό κείμενο είναι πετυχημένο και κάνει σουξέ, ο καθείς βλέπει εαυτόν ...ως προσβεβλημένη προδωμένη τσελιγκοπούλα! Γενικώς, με βαραίνει αφόρητα η αριστοφάνεια κληρονομιά και φοβάμαι να πάρω το ρίσκο να τη διοχετεύσω σε ταξιδιωτικό στο φόρουμ... . . ...γιατί από το μπλέξιμο των παρεξηγήσεων θα προκύψει κανταϊφι! Και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Έχω ήδη αρχίσει τη συγγραφή ενός βιβλίου με πιθανό τίτλο “Lawrence της Αλητείας” με ταξιδιωτικές ιστορίες γι’ αγρίους, που θα ξεκινούν από τα κρατητήρια στα Σουδανο-Αιγυπτιακά σύνορα, με αναφορές σε αυτοτελείς μπουρλέσκ περιπέτειες των τελευταίων 37 χρόνων. Οι ιστορίες μου δεν "βγαίνουν" …απλά και γρήγορα, σαν διαφημιστικό τραπεζοδανείου… Δεν είναι …μπλούμπερυ φίλντς φορ έβα, θέλει πολύ δουλειά και θα πάρει χρόνο. Επί πλέον στοχεύω σε όλες τις ποικιλίες αναγνωστών, από γκαραγκαγκάν ταξιδιάρηδες μέχρι βασανισμένες κυράδες ...lying down on the beach under the umbrella… . . Κι αυτό δεν είναι διαφήμηση, γιατί όπως είπα και στο παρελθόν, θα 'ναι δύσκολο να βρεθεί εκδότης με τάσεις επαγγελματικού αυτοχειριασμού για να το κυκλοφορίσει. Επανέρχομαι με λίγα λόγια και μερικές -τρεκλίζουσας ποιότητας- φωτό από το πρόσφατο ταξίδι...
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|