![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στον αντιποδα, εχω βγαλει και 400 χλμ με γεματο ρεζερβουαρ (20λιτρο) και οχι μονο μια φορα (Σε καθημερινη χρηση ειμαι γυρω στα 300 χλμ με τα 20 λιτρα..) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θανάση, για να λέμε τα πράγματα σωστά.... Στο κάθε μέρα λέγοντας 300, εννοείς ότι γεμίζεις με 19λίτρα περίπου... Άρα πας με αναθυμιάσεις ![]() Και για τα 400 χλμ σε ταξίδι, δεν ξεπερνάς τα 110, έτσι; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Λοιπον, οταν αναφερω τα 300χλμ/20 λιτρα σε "καθημερινη χρηση", εννοω οτι βαζω φουλαρω (ΠΑΝΤΑ) οταν "αναψει" ρεζερβα, οποτε διαιρω τα διανυθεντα χλμ με τα λιτρα που βαζω (Παντα ο ενας χιλιομετρητης μηδενιζεται οταν βαζω βενζινα, οποτε μπορω και υπολογιζω ευκολα, ποσο μαλλον οταν εχω το μηχανακι σχεδον 8 χρονια..) Για τα 400+ χλμ με τα 20 (πρακτικα 21) λιτρα του ρεζερβουαρ, παλι τα εχω υπολογισει με τον ιδιο τροπο σε διαδρομες επι πολλα χλμ περιπου στο.. "ρελαντι"! (Π.χ. στις διαδρομες εδω, που ημουν δικαβαλλος, σε πολυ σφιχτο στροφιλικι και σε Ελβετικες πολεις-χωρια που τα ορια ταχυτητας κρατιονταν σχεδον "ευλαβικα"! ) Last edited by black_hawk; 21-02-2012 at 22:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για το 2ο , δεν έχω να πω κάτι... Εκτός , ίσως, ότι δεν παίζει εδώ!!! Αποκλείεται να κινείται κάποιος με μηχανή τόσο σιγά! Για το 1ο τώρα. Με 16 λίτρα κάνεις 300 χλμ, οπότε σου ανάβει λαμπάκι; Δηλαδή έχεις μέση κατανάλωση 5,3 λίτρα/100χλμ. Πάρα πολύ καλό! Αλλά πάλι όχι σε πόλη. Μιλάω για αστικό κέντρο, Αθήνα , Θεσ/νικη, Πάτρα κλπ. Φανάρια , σταμάτα - ξεκίνα και τα λοιπά γνωστά.... Σε επαρχία με αργούς ρυθμούς, παίζει. Το έκανα για 1 ντεπόζιτο (δοκιμή πόσο αντέχω) το καλοκαίρι στην Ηλεία. Αλλά για κάθε μέρα και δει στην Αθήνα;;;; "Με την καμία" που λένε και τα πίτσι στις μέρες μας ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σύντομα θα υπάρχει και ένα όσο γίνεται πιο "αντικειμενικό" test ride πολλών χιλιομέτρων...Περιμενετε στο ακουστικο σας..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε. Αφού δεν είναι BMW, δεν μας ενδιαφέρει. ΤΕΛΟΣ!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το πρωτο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ τεστ θα το διαβασουμε απο εκεινον εχωσε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ 16000 ευρουλακια για να αποκτησει το Crosstourer και μαλιστα αφου περασει μαζι του αρκετο καιρο.... τα "αντικειμενικα" τεστ με μοτοσυκλετες που ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ η αντιπροσωπεια μη περιμενεις να ειναι αντικειμενικα διχως τα " "!!! ...αλλωστε εχεις ακουσει πολλους καλεσμενους σε γαμo να λενε οτι η νυφη ηταν σαν αναποδο γ@μωτο?? Ολοι κουκλα την ανεβαζουν και κουκλα τη κατεβαζουν! Last edited by Gemat; 22-02-2012 at 19:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το βλεπεις συχνα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τρόποι καλής συμπεριφοράς στο τραπέζι… (Παγκοσμίως!) | black_hawk | Κόσμος | 6 | 31-12-2011 12:10 |
| Στη μαζική παραγωγή το Honda Crosstourer | paliouras39 | Άλλες εταιρίες | 12 | 26-10-2011 01:35 |
| ΝΕΟ HONDA CROSSTOURER (ex VARADERO) | IOTH1X | Άλλες εταιρίες | 1 | 27-05-2011 21:40 |
| Honda NT 700 VA vs Suzuki AN 650 Exec ABS Ένα μίνι συγκριτικό | siraxanz | Άλλες εταιρίες | 48 | 10-05-2011 10:24 |