![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τη διαδρομή από Χανιά πρότεινα να πάμε από Βρύσσες προς Σφακιά, είναι περί τα 50 χλμ παραπάνω αλλα σε μια διαδρομή πολύ όμορφη,όπως γνωρίζεται οι περισσότεροι.
Τώρα αν η παρέα θέλει μπορούμε να πάμε και από Ρεθυμνο, όπως postαρε ο Λεοντόκαρδος, θα το αποφασίσουμε εκείνη τη στιγμή αφου πάρουμε σοβαρά υπόψην το καιρό. Ισχύει πάντως το R.Point στο ΒΙΟΠΑ/21-2/11:00 επάνω στην εθνική για τους εκκινούντες από Χανιά... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εκανα μια βολτα απο γεωργιουπολη -αση γωνια-ασκυφου πριν απο κανα μηνα και πανω στο βουνο ειχε τετοια ομιχλη....δεν εβλεπα το φτερο μου!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
το πολυ πολυ να παμε απο την μια μερια που προτεινεις και απο την αλλη που προτινει αυτος!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΕΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΔΙΠΛΟΣ.ΕΑΝ ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ................ΜΕΣΑ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΑΤΕ ΔΙΠΛΟΙ..........
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στελιο τη πιτα θα τη βαλεις στο tank bag???????
|
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο στην Κρήτη!!!!!!!
![]() ![]() με το καλό παίδες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φαγωμένη.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1. Gazi ...................(Διπλός)
2. Saitman ................(Μονός) 3. Fanisgs ................(μονός) 4. Στάθης-βαραντερο .......(μονός) 5. Μάνος-vstorm ...........(μονός) 6. Geo K .................. ? 7. Albatros ............... ? 8. Gelasios................ (μονός) 9. Manousos ............... ? 10. Giorgos gs ............ ? 11. Alfa 7 ................ (μονός) 12. Φίλος Alfa 7 .......... (μονός) 13. Φίλος Alfa 7 .......... (μονός) 14. Freeman ............... (μονός) 15. EOD K9 ................ ? 16. Corsair ............... ? 17. Katsab................. (μονός) 18. ???????????? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 21:12 |