![]()  | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

...απ' το παράθυρο...        
		![]() ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Μην μιλάς εσύ. 

Εδώ είναι για μεγάλους. Αμέσως να πεις που γίνετα το γιαρις. Άντε, μην φας τπτ ξυλιές τώρα.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Το Vara είναι Vara και το bmw, είναι bmw. 

E αι ρε Κώστα τι θα ήταν  .Και να σοβαρευτούμε  , Κ Ζοζ σας έχω ζητήσει, εάν μπορείτε και εάν έχετε την καλοσύνη, να μας πείτε, καλά και κακά μιας bmw ή vara, μιας κ είχατε και τα 2.Και για τον λόγο, ότι ενώ όλοι οι αναβάτες έπειτα από 1-2 χρόνια σε vara η επόμενη μοτοσικλέτα είναι bmw, ΜΟΝΟ εσύ φίλε ΖοζΠ από bmw πήρες vara!!!. Υστ. Ρε που την βρίσκω την όρεξη ο φούστης ![]() Ξέρω όμως ότι τι φιλαράκι μου θα απαντήσει. Last edited by kostas_366; 02-12-2011 at 21:38.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Τα τελευταια νεα [σημερινα,απο φιλο που εχει μαγαζι honda] λενε παντως οτι το εργαλειο θα ξεκιναει απο 13000 γιουρια περιπου και θα φτανει τα 16000.Εγω καλου κακου εκλεισα ενα test ride για τον Μαρτιο.... 

![]()       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Μα το θεο, σας συνηθισα και δεν θυμώνω πια με τα γραφόμενα σας και αρχισα να συνηθίζω και το χρεπι σας!!!! 

Αν δεν ηταν μποξερ, αν δεν ήταν υπερτιμημένο, αν δεν χαλούσε συχνά, θα ηταν και στην λίστα των μελλοντικών επιλογων μου!!!!![]() ![]()  !!!Να ειστε καλά κι καλά ταξίδια!!!!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Εγώ πάντως θα είμαι απ έξω από το μαγαζί με την χράπα-χρούπα  .Άσε που σε λίγο, στο varadero forum, θα βάλεις νικ-ναμε ``ΜΠΕΜΒΕΔΑΚΙΑΣ``       
		 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

καλως ηρθες στην παρεα μας.......      
		![]()  | 
![]()  | 

| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |

| 

| 

Σχετικά Θέματα
		 | 
	||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 | 
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 | 
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 | 
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 | 
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |