![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έγινε.... |
|
|
|||
|
|||
|
Aψογοι
|
|
|
|||
|
|||
|
Του χρονου brno Τσεχια?
|
|
|
|||
|
|||
|
Αμα υπάρχει καλή παρέα και χρόνος κανένα πρόβλημα!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε Στεφανε, πολύ ωραίο το ταξιδιωτικό. Το διαβαζα και ταξίδευα και εγώ μαζί σας και δεν σου κρυβω ότι θυμήθηκα στιγμές από το ταξιδάκι που κάναμε μαζί. Εγώ για του χρόνου προτείνω EURO (Πολωνία και μετά Ουκρανία).
|
|
|
|||
|
|||
|
Thaνxs Φώτη!!
Για το ταξιδι του 2012 λέμε για ένα 5ήμερο Garmisch, από κει κ πέρα βλέπουμε..οτι έρθει στο τραπέζι και είναι καλό θο το προσπαθήσουμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα έχει νυχτέρι σήμερα βλέπω, με στροφιλίκια και βουνά!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά πάντα όμορφα ταξίδια να έχετε .Έχω όμως μια απορία 14 ώρες επάνω στο μηχανάκι πως τα καταφέρατε ? απολαμβάνατε τα τοπία ? κάνατε συχνές στάσεις για πιπι η βουρ και όποιος αντέξει?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά ρε Γιάννη...Θα τα πούμε και από κοντά. Με τοπία, σπαστικά γέλια και αρκετή κούραση.... |
|
|
|||
|
|||
|
Με τοπία, σπαστικά γέλια και αρκετή κούραση....[/QUOTE]
![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Brasov-Transfagarasan | kef | Ταξίδια στο εξωτερικό | 21 | 04-12-2011 19:14 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
| Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 16:55 |
| TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |