![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα συναδελφοι
Οπως σας ειχα ενημερωσει με απασχολουσε και εμενα τ ιδιο προβλημα! Την πηγα την μηχανη πάνω στον Θαναση στον Αγ.Στέφανο την προηγούμενη Τρίτη! Με πήρε χτες τηλέφωνο και μου είπε ότι η είχε στειλει τις φωτο Γερμανια και μου εγκριναν την αλλαγη όλου του κιβώτιου Ταχυτητων 100%! Σήμερα που πείρα τηλέφωνο μου είπε να παω να την παρω το μεσημερι και οτι μου τα άλλαξε kai moy έβαλε καινούργειο κιβωτιο και πληρωνω μονο εργασια και τον ημάντα που του είπα να μου αλλάξει μπροστα!! Σύνολο γυρω στα 186 ευρω μου φάινεται μαζι με την έκπτωση απο το foroum! αυριο θα παω να παρω την μοτο,διοτι τυχνανω κάτοικος Καλαμάτας!!Τωρα έχωψ μια απορία?? Χτες το πρωι που με πειρε μου είπε οτι θα έχουν απαντησεις μεχρι το μεσημερι οι Γερμανοί για το αν με καλύπτουν 100% και όντως με πείρε το μεσημερι και μου ειπε ολα ''οκ''!! ποτε προλαβε να έρθει το σασμαν δηλ απο γερμανια καινουργιο????μήπως το είχε έτοιμοπαράδοτο??αυτο θα τον ρωτησω αυριο |
|
|||
|
|||
![]()
και πως γινεται ο φιλος απο πανω να περιμενει 2 μήνες δηλ?????
|
|
|||
|
|||
![]()
To γκρι δεν εχεις εσυ; Aπο εχθες το πρωι που αφησα το δικο μου οι γερμανοι σου ειχαν εγκρινει την ετιση.....Το γιατι ο φιλος το εχει εκει 2 μηνες θα σου πει ο ιδιος τι τραβαει απο την bmw γερμανιας
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι το γκρι εχω φιλε μου!!το σασμαν δηλ το ειχε ετοιμο κ μου το εβαλε??ρωτησες κατι σχετικα εκει που ησουν?>ευχομαι να τελειωνεις κ εσυ συντομα
|
|
|||
|
|||
![]()
Oχι δεν ρωτησα κατι δεν ξερω να σου πω αν ηταν ετοιμοπαραδοτο. Και εγω το ευχομαι να τελειωνω και σε ευχαριστω πολυ
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω παιδια.Ο Θανασης ειχε αδεια για καποιο διαστημα.Το μηχανακι λυθηκε συναρμολογήθηκε 2 φορες.Την 1η γιατι νομιζαν οτι ειναι μονο καρε δισκου- πλατο κ την 2η για κιβωτιο οπου κ σταλθηκε στην Γερμανια.
Αυριο θα κανω ενα τηλεφωνο ξανα να δω τι παιζει. |
|
|||
|
|||
![]()
To κιβωτιο ερχεται ταχυδρομικος,μεσα στην αλλη εβδομαδα θα ειναι στο συνεργειο.Η μαμα καλυπτει πληρως το κιβωτιο ,αλλα οχι τον δισκο-πλατο.
Κοστος στα 670 euro. Με τις υγειες μου. |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα συναδελφοι!!
μολις γυρισα απο αθηνα στην βάση μου!! Η μηχανη πετάει....το κιβωτιο αλλαχτηκε όλο με 100% κόστος απο την bmw! μονο εργατικα πληρωσα!! μου άλλαξε και ιμαντα δυναμο που του ειπα...συνολο 183 ευρω!!!κομπλε!! ευχομαι να ξεμπερδευουν και οι υπολοιποι οσο πιο γρηγορα γινεται και με 100% τσαμπε στο προβλημα τους! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε φιλος..... με γιες!!!!!!!!!!!!
Καντε λιγο εναν απολογισμο. Τελικα το good will επαιξε ή δυο μετρα δυο σταθμα????? Κοινος να υψωσουμε τα λαβαρα της επαναστασης ή το αυλακι μπηκε στο νερο??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!
Μου εδωσε εδωσε να καταλαβω ο Θανάσης ότι τελικά για να σου καλύψει η ΒΜW to πρόβλημα και να στο αντικαταστήσει 100% θα πρεπει : 1)Να έχεις κάνει όλα τα servise στην bmw. 2)Nα έχεις κάνει κατω απο 40,000 χλμ. 3)Να μην έχει κλείσει 3ετια το εργαλείο. |
![]() |
Tags |
κροτάλισμα, press direct |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|