![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση:
Την προηγούμενη φορά που έπλυνα τη μοτο με πλυστικό μηχάνημα είδα μετά θολωμένο το τζάμι στο ένα από τα δύο φώτα του κεντρικού φαναριού. Την επόμενη μέρα η υγρασία είχε φύγει μόνη της δίχως να κάνω κάτι. Μια και η μηχανή είναι προγραμματισμένη για το σέρβις των 10.000 χλμ αύριο τι κάνω; υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης ή στεγανοποίησης; στη μηχανή έχουν μπει φώτα xenon εκτός επίσημου αντιπροσώπου και ήδη την προηγούμενη φορά είχαν "γκρινιάξει" και άκουσα "μουρμούρες" περί πιθανής απώλειας της εγγύησης της μπαταρίας κλπ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κεφ. 9/Σελ 140/Τελευταία πρόταση. "The high pressure of..." ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς τα πιεστικά σκοτώνουν.Από φανάρια χρώματα μέχρι και πλαστικά
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχεις BMW GS και την πλενεις με πιεστικό? εμεις εδω με τα γιαπωνεζικα και δεν το πλησιαζουμε που δεν εχουμε και κανενα προβλημα και το κανεις εσυ στην GS? Ημαρτον!!!!! ![]() ![]() Για να σοβαρευτουμε, ΠΟΤΕ την μοτοσυκλετα με πιεστικο, ουτε βενζιναδικου (ειδικα αυτο) ουτε σπιτισιο αν δεν ξερουμε που θα αποφυγουμε να ριξουμε την πιεση!!!! Το φαναρι και τα οργανα ειναι δυο εξ αυτων, τα κεντρα των τροχων, οι αρθρωσεις των αναρτησεων (αμορτισερ) και του ψαλιδιου καθως και ο λαιμος του τιμονιου ειναι τα υπόλοιπα!!!!!!! Επιπλεον των παραπανω για την GS ισχυει το μακρια η πιεση απο τις τσιμουχόφλαντζες στον ψαλιδο-άξονα διοτι η πιεση τις διαπερναει κανοντας μεγάλη ζημια στα ρουλεμαν, τσιμουχες και οτι άλλο βρισκεται μεσα εκει!!!!! Τωρα αφου εφυγε η υγρασια δεν κανεις τιποτε άλλο!! Ακομα και καινουριο να βαλεις παλι θα το περασει το νερο της πιεσης (ισως και του ψιλοβροχου ![]() Αν θελεις να εισαι ΟΚ 100% βγάλε την φυσα της λαμπας και περασε την με αντισκωριακο/αφυγραντικο σπρευ επαφων, αφησε την να στεγνωσει και τοτε το ξεχνας το θεμα για παντα!!!! Μονον μην του ξαναριξεις πιεση.......δεν την αντεχει!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by GeorgeP; 19-04-2010 at 17:35. |
|
|||
|
|||
![]()
GeorgeP : Υπερασπιστή της εταιρείας του Φτερού, σάμπως εγώ την έπλυνα την ..unstoppable μηχανή? σε μπενζινάδικο καρντιά μου την έδωσα και όσο του γκρίνιαζα του Πακιστανού "μακριά από τον άξονα", "μη στον καθρέπτη" τόσο με κοίταζε απειλητικά! "γκιαντρό είσαι πολύ περίεργκο ε?" μου λέει στο τέλος!
![]() Καταντράπηκα! ε.. τον άφησα να πλύνει τα φανάρια τουλάχιστον! Εγώ μόνο με μωρομάντηλα την περιποιούμαι ! ![]() ![]() Gemara: Πλωτάρχα δεν ξέρω άμα σ' αρέσει το ρεμπέτικο, αλλά αυτό εδώ στ' αφιερώνω ![]() Capture.jpg Last edited by Carduelis; 19-04-2010 at 18:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού σας τόχω πεί, πάρτε RT να ησυχάσετε...., την έχω πλύνει καμμιά 20αριά φορές με πιεστικό πλυντηρίου και δεν λέει να χαλάσει η άτιμη...άσε που έχει και μια στίβα κουμπιά και κουμπάκια στη μούρη της!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() εγω την πλενω σε πλυντηριο που πλενουν μονο HARLEY.....
![]() για οσους ξερουν τι σημαινει αυτο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() καλο.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητείται μπροστινό για R1100GS | πάρης | Ζήτηση | 7 | 16-06-2010 13:31 |
Απώλεια αέρα από την βάση της βαλβίδας στο μπροστινό | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 28-01-2010 19:32 |
Ζητείται μπροστινό φτερό r1100gs | πάρης | Ζήτηση | 11 | 07-12-2009 11:49 |
μπροστινό φτερό για Dakar | ortho | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 07-10-2009 21:23 |