![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σχετικά πρόσφατα και μετά από πολύ ψάξιμο κυρίως μέσα από το φόρουμ αγόρασα από Γερμανία τις βαλίτσες της μαμάς της για το Adv μου (από γνωστό κατάστημα… teileneile). Οκ δεν μπορώ να πω, μπορεί να τα αξίζουν τα λεφτά τους, αλλά....
![]() Στα νεότερα προϊόντα από διαδικτυακό μαγαζί στην Ελλάδα έπεσα πάνω σε ανάλογες βαλίτσες καθώς και βάσεις για τις βαλίτσες της μαμά σε πολύ καλή τιμή! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχεις τις βαλίτσες της ADV, μπορείς να δεις τις βάσεις της HOLAN για τις συγκεκριμένες και μόνο .
LINK για βάσεις εργοστασιακών βαλίτσων αλουμινίου της BMW στο 1200 GS δεν είναι θέμα διαφήμισης, είναι θέμα ενημέρωσης ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά στο δικό μας κάνουμε διαφήμιση και μπράβο του!!! Διαφορετικά δεν είχε νόημα να γράψουμε κάτι….
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι βρε, απο τη στιγμή που η ενημέρωρη προέχει (λογικά) εδω μέσα, απλα προσφέρεται πιο εύκολα απο το να κάτσει ο καθένας να ψάξει
![]() Απλα υπάρχει μια λεπτή γραμμή όπου αν το πώ εγώ (με την ιδιότητα που με συνοδεύει - αν και δεν γράφω με την διάθεση του εμπόρου εδω μέσα-) , μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση , αν το πεις εσυ (ή ο καθένας) , να θεωρηθεί ενημέρωση. όπως και να έχει, ζούμε στην εποχή της πληροφορίας, οπότε η ενημέρωση είναι πλήρως ελευθερη αν ξέρεις τι κάνεις και τι θέλεις είναι πολύ απλά α πράγματα .. για να το κάνω και πιο off topic , το αν αξίζει να ψάχνουμε τα πάντα (και ΔΕΝ μιλάω για το συγκεκριμένο post) με κριτήριο μόνο το ευρώ (όπου για καποιους είναι το πιο σημαντικό) , ΜΗ στηρίζοντας την Ελληνική αγορά (άσχετα αν ειναι motoraid - moto market - colori ή ό,τι άλλο) , είναι τελείως άλλο θέμα. (ανάλυση από κοντά με παραδείγματα, χαχα) σορρυ για το off-topic (τώρα καφές χαλαρός) |
|
|||
|
|||
![]()
Τις Nomada Pro τις έχω δοκιμάσει (δανεικές από τον Markas) στο καλοκαιρινό μου ταξίδι στα Γιάννενα.
![]() Είναι τέλειες! Πολύ γερή κατασκευή, φοβερό φινίρισμα. "Κάθονται" πάνω σε όλα τα κάγκελα τύπου Touratech αφού τις βάσεις τις βιδώνεις ο αγοραστής (εδώ θέλει λίγο προσοχή). Για το 800 στο ADV Rider υπάρχει thread με πολλές λεπτομερείς φωτογραφίες από ένα τουμπανιασμένο μηχανάκι (αφορά τις "κομμένες" βαλίτσες και τις αντίστοιχες βάσεις της Holan). Μπράβο Γιάννη για την επιλογή της εταιρίας και για την δυνατότητα να μπορεί να αγοράσει κάποιος από Ελλάδα τα προϊόντα της. ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αξεσουάρ (βαλίτσες κλπ) για R1200GS και όχι μόνο | lycos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 27-07-2011 16:18 |
Βασεις για βαλιτσες | βασιλης | Ζήτηση | 1 | 28-02-2011 09:35 |
Πωλούνται βάσεις για βαλίτσες vario (R1200GS) | linex | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 07-05-2010 18:01 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 00:38 |
Βαλίτσες πλαινές για R1200GS | Fireman | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 16-06-2009 09:18 |