![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Και επισημα πλεον καλως σας βρηκα. Μετα απο πλατωνικο ερωτα 3 χρονων περιπου και ενεκα της κρισης πηρα την αποφαση να κανω το ονειρο πραγματικοτητα. Σκεφτηκα προκειμενου να μου φανε τα λεφτα οι τραπεζες, οι μπαρμπερηδες και τα λαμογια δεν τα τρωω εγω να το γουσταρω κιολας. Ετσι απο την Παρασκευη 21/10/2011 ειμαι κατοχος μιας R 1200 GS ADVENTURE του 2009. Το μηχανακι το ξερετε μιας και το ειχε μελος του φορουμ εκ Αθηνων, ο γνωστος Major Goose (Κωστας).
Τωρα το μονο που λειπει απο το μηχανακι ειναι οι πλαινες βαλιτσες και ενα tankBag. Σιγα σιγα δεν βιαζομαι. Στο meeting του καφε θα ερθω με μπολικες ερωτησεις. |
|
|
||||
|
||||
|
Καλωσόρισες λοιπόν ΚΑΙ επίσημα στην παρέα του GS Forum ...
![]() Να χαίρεσαι την "μπέμπα" σου και να έχεις μαζί της, πολλά "όρθια" κ απολαυστικά χιλιόμετρα ... ![]()
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες....
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!
Jefe
|
|
|
|||
|
|||
|
ωραία κίνηση ενάντια στην κρίση
![]() ![]() καλοτάξιδοι!! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
ωραιος!
![]() καλοταξιδη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδη και ΠΑΝΤΑ όρθιος!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδι φίλε μου. Υγεία να έχεις να την χαρείς..................
|
|
|
|||
|
|||
|
Παυλο καλως ας ηρθες και επισημα λοιπον....
Καλο ταξιδη-οι και παντα ορθιοι και συ και η μπουμπου. Θα τολμισω να πω πως πηρες απο τις ομορφοτερες μπεμπες του forum αν οχι της Ελλαδος.Να την χαιρεσε ![]() ΚΑΛΑ ΞΙΓΗΘΗΚΕΣ ![]() Με τα λαμογια....![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1 ακομα....ετσι για να γινετε | hydrostone | Ανέκδοτα | 11 | 16-10-2011 10:15 |
| Δολομιτικες Αλπεις 2011 ..οταν τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα! | ΙoannisPanagiotidis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 96 | 30-07-2011 01:13 |
| Νέο μέλος της οικογένειας | aris_d | Καλώς ήλθατε | 23 | 30-10-2010 13:16 |
| Boxer Kaputt!!!! ...ενα ταξιδι που ναυάγησε ...αλλα ο επιμένων ΕλληΝικά!!!! | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 100 | 13-06-2010 14:44 |
| το ονειρο γινεται πραγματικοτητα | konstantinos | Διάφορα | 12 | 25-06-2009 23:37 |