![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Την Παρασκευή 28/10/11 θα αναχωρήσουμε στις 07:00 από Θεσσαλονίκη με προορισμό Βουλγαρία. Άφιξη στη Σόφια περιήγηση σε διάφορα αξιοθέατα και διανυκτέρευση (312 km) Επομένη Σάββατο αναχώρηση από Σόφια και με ενδιάμεση στάση στη Φιλιππούπολη(Plovdiv) θα κατευθυνθούμε για την πόλη Smolyan 15 km από τo χιονοδρομικό κέντρο Pamporovo,όπου και θα διανυκτερεύσουμε (250 km) Την Κυριακή επιστροφή με 2 επιλογές ανάλογα με τον καιρό και την διάθεση μας , είτε μέσω Ζλάτογκραντ- Ξάνθη-Θεσσαλονίκη, είτε διασχίζοντας την Βουλγαρική Ροδόπη μέσω GotseDelchev και είσοδο από Δράμα Νευροκόπι (350 km) Ξενοδοχεία δεν θα κλειστούν λόγω μεγάλης διαθεσιμότητας και στις δύο πόλεις, κόστος όπως είδα στο Booking μεταξύ 25-50 ευρώ βρίσκουμε αξιοπρεπές κατάλλυμα. Η διαδρομή:Νέα Ραιδεστός, Θέρμη, Ελλάς προς Νέα Ραιδεστός, Θέρμη, Ελλάς - Χάρτες Google ή Νέα Ραιδεστός, Θέρμη, Ελλάς προς Νέα Ραιδεστός, Θέρμη, Ελλάς - Χάρτες Google Όποιος θέλει να έρθει παρέα χαρά μας!! Συμμετοχές Sakis+Hekima
Last edited by Sakis; 25-10-2011 at 03:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε φιλαράκια! Καλό δρόμο να 'χετε!
![]() Jefe
|
|
|||
|
|||
![]() Επίσης Θάνο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά.........
Τελικά σε αυτό το forum δεν πλήτεις ποτέ. Πάντα έχεις κάπου να πάς και με καλούς φίλους. |
|
|||
|
|||
![]()
καλο ταξιδι!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω καλα καταλαβα οτι εχουμε επιδρομη στα Βαλκανια!
Αψογη παρουσιαση απο το Σακη αλλα μια μαμα μου χαλαει τη διπλη εξορμηση για αλλη μια φορα.. ![]() ![]() Σειρηνες απο μοναχικους καβαλλαρηδες ηχουν και απο Σερβια μερια και ειμαι σαν το Γιαννη(jtnakos) ετοιμος να φαω απο τα νευρα μου την....πρασινη καρτα. (Γιατι θα πρεπει να φροντισω να μη φαω και καμμια κιτρινη) ![]() Καλο και πολυ φθηνο ταξιδι για οσους το επιχειρησουν, η διαδρομη απο το Pamporovo και πισω ειναι και στις δυο εκδοχες της απλα καταπληκτικη!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φορτώστε και σας περιμένουμε...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ν' σαι καλά ρε φίλε αλλά έχει ήδη κανονιστει για το τριήμερο, δυστυχώς όχι με μηχανή αλλά όπως φαίνεται θα είναι καλά.
|
|
|||
|
|||
![]() με το καλο να περασετε ωραία!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τώρα, 22.30 κοντινή βόλτα | vpentza | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 26-07-2011 02:09 |
Επομενη χωμάτινη βόλτα(???) | REK | Χωμάτινες εξορμήσεις | 20 | 01-10-2010 13:58 |
Χωμάτινη βόλτα στην Πάρνηθα - Κυριακή 20-6-10 | L3f | Χωμάτινες εξορμήσεις | 28 | 22-06-2010 00:38 |
Πρωινή Κυριακάτικη βόλτα και καφές στα λουτρά Αγίας Ελένης | george1968 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 22-03-2010 22:53 |
Νυχτερινή βόλτα | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 17-09-2009 01:08 |