![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά δεν ζητάω βίδες - διαφορικά - ζάντες κλπ. καλούδια για την χοντρή μου.
Ζητάω 4 containers τον μήνα εμφιαλωμένο κρασί. Δεν θα ήθελα να απευθυνθώ με PM οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε... Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν μαλιστα σκοπευεις να το εμφιαλωσεις και χρειαζεσαι οποιοδηποτε ειδους πωματος, απο Α ποιοτητας φελλο έως πλαστικα πωματα και καψυλια.....μου λες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αλλά επειδή δεν αφήνω να φύγει τίποτα, όποιος λοιπόν έχει χύμα, θα μιλήσουμε και με τον Βασίλη. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα δυσκολευτεις πολυ να βρεις κρασι φετος γιατι απλα
δεν υπαρχει και σιγουρα ολοι ζητανε μετρητα. Οσο για την τιμη θα ειναι αλμυρη. Στα γραφω αυτα γιατι δουλευω σε οινοποιιο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το θέμα είναι αν θα μπορεσει να διασφαλίσει τις ποσότητες των 4 cntrs τον μήνα. |
|
|||
|
|||
![]() ΚΡΑΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω υπόψιν μου κάποιον για να σε προμηθεύσει,
αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία ... Για πόσες χιλιάδες μπουκάλια μιλάμε μηνιαίως ??? Δλδ, πόσα παίρνει το κάθε κοντέινερ ???
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
20σαρια οι 40νταρια.......Για διευκρίνισε το...!!!!
Αλλα παλι όποιο και να ειναι θες εργοστάσιο για να σου εχει τόση ποσότητα το μήνα...... |
|
|||
|
|||
![]()
Περιπου 19.000 μπουκαλια 0,75lt, αν ισχυουν οι πληροφοριες μου οτι ενα κοντ παιρνει 24 παλεττες....
Last edited by vpentza; 10-04-2012 at 23:19. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
20 με 22 τόννους κρασι!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|