![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ειχα πει και το εκανα...το ταξιδακι μου...!!! 15 ωρες πανω στη Μπουμπου 2 ωρες ξεκουρασης , 100+ foto πολλα Videακια, 640 χλμ απο τις 7.00 το πρωι στις 11+ Σπιτι!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [EMAIL="http://img824.imageshack.us/img824/802/img1091xn.jpg"] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και επειδι θα ερωτηθω γιατι δεν φορουσαν κρανοι ορισμενοι απο την παρεα.... εγω θα πω μονο για τον εαυτο μου οτι δεν το εβγαλα απο το κεφαλι μου και το μονο μου ατοπημα ηταν που εβγαλα το παντελονι και τις μποτες κ εβαλα σπορτεξ και φορμα με προστατευτικα λογο ζεστης!!!Α και το κρανος ανοιγε μονο σε στασεις.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στα ίδια περίπου μονοπάτια θα πατήσω και εγώ την ερχόμενη εβδομάδα.
Σε ευχαριστώ για την ωραία ενημέρωση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΩΡΑΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ημουν και εγώ εκεί πριν καμμια 15αριά μέρες. Αξίζει να πάτε για φαγητό ή καφέ-γλυκό στο river art!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να και το Videaki
|
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο ρε Αντώνη και στην επόμενη σας!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ty Αργυρη μου αν και στεναχωρεθικα που δεν ηρθα και πραγματικα αν ηξερα οτι θα ζουσα ενα αγχος απο πλευρας ανεγκεφαλων φιλων θα ημουν κοντα σας.... ευχαριστω κ παλι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο Αντωνη, απ οτι βλεπω, και εσυ καλα περασες
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|