|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Πολύχρονη Γεωργία μου. (Genie) 

Πολύχρονη γυναίκα μου, με υγεία, να είμαστε πάντα ευτυχισμένοι, να ταξιδεύουμε και να ονειρευόμαστε.      | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πολύχρονη Γεωργία μου. (Genie) Να το χαιρεσαι το κοριτσι Λευτερη! Γιωργια μας Πολυχρονη κ πολυταξιδεμενη να σαι με τον αξιοπιστο  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πολύχρονη Γεωργία μου. (Genie) 

Γεωργία πολυχρονη ότι καλυτερο για σένα ,Ελευθεριε να την χαίρεσαι και να είστε πάντα ευτυχισμένοι     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πολύχρονη Γεωργία μου. (Genie) Χρονια πολλα παντα με υγεια και ευτυχια!! Λευτερη να χαιρεσαι το κοριτσι σου!!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη με οτι αγαπάς Γιωργία  Λεφτέρη ευχές πολλες και για τους δυό που ειστε ένα | 
| 

| |||
| 
 | |||

Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχίαααααα   Λευτέρη να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πολύχρονη Γεωργία μου. (Genie) Τις καλύτερες ευχές και απο μάς για πολλά χρόνια γεμάτα χαμόγελο..!! | 
| 

| |||
| 
 | |||

Χρόνια πολλά και καλά, να χαίρεσαι τον Λευτέρη σου και να είστε πάντα καλά!!!!!!     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

Xρόνια πολλά στην κούκλα σου Λευτέρη και καλές βόλτες   !!!      | 
| 

| |||
| 
 | |||

Λευτερη μου χρονια πολλα να χαιρεσαι το κοριτσι μας με πολλα και ομορφα χιλιομετρα συντροφια. Γεωργια χρονια πολλα πολυχρονη!!   | 
|  | 
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| 
 | 
 |