![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαθόκλεια, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος, Αγάπη, Αγάπιος, Ελπίδα, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντία, Παντολεοντής, Παντολεοντή, Πηλεύς, Πηλέας, Πίστις, Πίστη, Σόνια, Σοφία, Σοφιανός, Σοφιανή, Σοφούλα, Σοφούλης, Σόφη, Σοφιάνα, Σοφίνα, Φιφή www.eortologio.gr
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντες....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Ειδικά στις Σοφίες, αφού γιορτάζει και η πεθερούλα μου!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
χρονια τους πολλα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά πολύχρονες
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα τι να σας πω τόσους άντρες έχει το εορτολόγιο χρόνια σε όλες λέτε!
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους πάντα με υγεία και χαρά! Χρόνια πολλά και σε μένα που δεν μπορούσα να έχω γεννηθεί άλλη μέρα πλυν αυτής που εκφράζει όλα τα προτερήματα μου, όπως η Σοφία, η Αγάπη, η Ελπίδα και φυσικά και η Πίστη! |
|
|||
|
|||
![]()
χρονια πολλα στους εορταζωντες!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απο την Αθήνα με Αγάπη.... | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 23-08-2009 11:50 |
Η Αγία Σοφία και παλι χριστιανική εκκλησία | georgekostas | Διάφορα | 7 | 15-06-2009 22:17 |
Χρόνια πολλά στους Φιλοσοφή, Σοφός, Σοφία, Σόφη!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 01-05-2009 12:24 |
Αγάπη μου, σου έχω μια έκπληξη .... | Adrian | Χιούμορ | 11 | 16-04-2009 13:43 |
ΧρΌνια πολλά | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 26-12-2008 14:10 |