GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Αυτοκίνητο

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-12-2009, 01:01
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Νομικό πρόβλημα ......................

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων

Οι κρατούντες είμαστε εμείς και τους κρατούντες εμείς τους επιλέγουμε. Δεν είναι τίποτε διαφορετικό από μία εικόνα του εαυτού μας.
Νομίζω ότι αυτό είναι το "παραμύθι" της Δημοκρατίας όπως την βιώνουμε σήμερα.
Για πες μου Γιώργο, από ποιούς να τους επιλέξουμε, είμαστε σε θέση να φιλτράρουμε όλες αυτές τις πληροφορίες που μας βομβαρδίζουν κάθε μέρα, να τις αξιολογήσουμε ποιές είναι σωστές και ποιές λάθος, κάθε ένας παρουσιάζει την "αλήθεια του" που τον εξυπηρετεί και τον βολεύει.
Πως θα κρίνω εγώ το τάδε ή τον δείνα όταν όλες οι "πληροφορίες" που κυκλοφορούν είναι στημένες από μηχανισμούς που εξυπηρετούν και εξυπηρετούνται.

Και αν δεν μπορώ εγώ να το κάνω, που έχω μία πανεπιστημιακή μόρφωση, που έχω πάει και μερικά ταξίδια στο εξωτερικό, που έχω συνεργασία με εταιρείες του εξωτερικού, που μπορώ να έχω τέλος πάντων μία όσο γίνεται πιο πλατιά άποψη των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω μου, πως μπορεί να το κάνει ό πατέρας μου για παράδειγμα που βλέπει τις ειδήσεις των 8.00 και θεωρεί αξίωμα τα όσα λέγονται εκεί ;

Λυπάμαι αλλά νομίζω ότι είμαστε καταδικασμένοι.
Reply With Quote
Παλιό 03-12-2009, 01:08
georgekostas Ο/Η georgekostas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ιωαννινα
Μoto: BMW R1200 GSA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
....Λυπάμαι αλλά νομίζω ότι είμαστε καταδικασμένοι.
Τα ειπες ολα Σταυρο...
Reply With Quote
Παλιό 03-12-2009, 12:01
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
....

Λυπάμαι αλλά νομίζω ότι είμαστε καταδικασμένοι.
, έτσι μου φαίνεται και το έχω ψιλοπαρατήσει και γω, με παίρνει η μπόρα...
Reply With Quote
Παλιό 03-12-2009, 10:32
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων

Έχω δει αρκετούς συναδέρφους από τη δουλειά μου, οι οποίοι ήταν τενεκέδες, φελλοί και αντικείμενα χλεύης, μετά την αποχώρησή τους από το χώρο, να πολιτεύονται, να "διαπρέπουν" και να ομιλούν περί παντώς επιστητού ως παντογνώστες! Να τους βλέπω στην τηλεόραση, να τους επιβραβεύει και να επικαλείται το λόγο τους ο Τριανταφυλλόπουλος και να λέω "δεν είναι δυνατόν, αυτοί ήταν ηλίθιοι και κλέφτες, τι λένε τώρα!!!"
Αχ πόσες φορές το έχω πει !!
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2009, 23:45
georgekostas Ο/Η georgekostas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ιωαννινα
Μoto: BMW R1200 GSA

Απόσπασμα:
Έχεις δίκιο αλλά το πρώτο βήμα και το καλό παράδειγμα πρέπει να το δίνουν οι κρατούντες, αυτοί έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι.
Εγώ είμαι το παράδειγμα για τα παιδιά μου, (όσο είναι μικρά ακόμα) εγώ καθορίζω σε μεγάλο βαθμό την συμπεριφορά τους, δεν μπορώ για παράδειγμα να ζητώ από τον μικρό να μην βρίζει αν εγώ κατεβάζω "καντήλια" στο σπίτι.

Έχω φτάσει 43 και δεν έχω δει ένα λαμόγιο που έφαγε δημόσιο χρήμα να πάει φυλακή εκτός και αν δεν υπάρχει κανένα, (στην Αμερική περάσανε σε δισεκατομυριούχους βραχιολάκια, εδώ ούτε σε ένα υπαλληλάκο της εφορίας, του ΚΤΕΟ, του χρηματιστηρίου δεν μιλάω για εργολάβους, προμηθευτές κ.λ.π)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία (εώς 7 ετών) , Στον παιδικό σταθμό και δεν μιλάω για κανένα ιδιωτικό, μας πήγαιναν 2 φορές την εβδομάδα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (υπήρχαν 4-5 σε ένα προάστειο εργατών έξω από το Μόναχο) και μας εκπαίδευαν στην συμπεριφορά μας σαν πεζοί, "εκεί μας είπαν να πούμε στους γονείς μας να μας κρατούν από την εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου, έτσι ώστε αν φύγουμε από το χέρι τους να μην πάμε κατευθείαν στον δρόμο και όλα αυτά το 1972. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον πολίτη.
Πες μου σε παρακαλώ κάτι κάπου που μας προσφέρετε από αυτό που ονομάζουμε κράτος στην Ελλάδα, κάτι που να αποτελεί παράδειγμα, να παράγει έργο πραγματικό, να προσφέρει παιδεία με την ευρεία έννοια του όρου.

Τέλος πάντων ξέφυγα αλλά παθαίνουν τα νεύρα μου όταν μπαίνει θέμα σχέσης πολίτη και κράτους στην Ελλάδα.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης