![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
σημείωση 2 γιώργη, έχει από κείνες τις αρχαίες μοτορσυκλέτες, 1100gs, που χει και τσόκ και χειροκίνητες ρυθμίσεις για τον συγχρονισμό στα σώματα ψεκασμού
αν δεν είναι ρυθμισμένα σωστά, χώρια που το εργαλείο κομπιάζει, είναι διστακτικό και η κατανάλωση ανεβαίνει σημαντικά, τουλάχιστον αυτό διαπιστωσα εγώ |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια πραγματι εχω μηχανη λιγο αρχαια , bmw r1100gs 1998 σχεδον. Ισως και παλιοτερη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να προτεινω κάτι;Βγάλε από "11" φίλου σου το αριστερό σώμα όπου και το ποτενσιόμετρο, κοίταξέ το στο φώς του ήλιου και θα με θυμηθείς.Και μια ο λόγος για το ποτενσιόμετρο: στις πόσες μοίρες δουλεύει σωστά, έχεις αναρωτηθεί ποτέ;Γιατί η μαμά εταιρία πρόβλεψε 'κλίση" στη λειτουργία του. Και είναι το μοναδικό που έχει η μοτό ή μήπως έχει και ένα δεύτερο;Ασε εμάς που ζούμε με το "11" να έχουμε μια άποψη κομματάκι διαφορετική...Σημείωσε ότι η μονάδα του "11" ουδεμία σχέση έχει με την αντίστοιχη του "12" ή του Vara (γι' αυτό δεν μένουμε στο δρόμο )Επί τη ευκαιρία, έτσι όπως είναι φτιαγμένο το "11" δουλεύει με καρμπυρατέρ Bing 49άρια; (εργασία για το σπίτι... )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Π.χ.1= ολοι ξερετε/ουμε οτι το φλοτερ στο τεποζιτο των GS για την ενδειξη ποσοτητας βενζινης ειναι αναξιοπιστο, και σε καθε νεο μοντελο GS η εταιρεια διατεινεται για την βελτιωση του, μηπως θα ηταν καλυτερα ο φιλος/οι που εχουν τα ιδια συμπτωματα να κοιταξουν εκει πρωτα??? Μηπως αντι να εμπιστευονται το οργανο σταθμης να περιμενουν να δουν το λαμπακι της ρεζερβας και μετα να αποφανθουν αν υπαρχει υπερμετρη καταναλωση ¨η οχι??? Π.χ.2= Γιατι να παω στην βαλβιδα πιεσης καυσιμου αντι να παω στο φιλτρο αερα? Ναι, λεει οτι του το αλλαξανε αλλα..........το αλλαξανε? ¨η συμβαινει οτι και με του φιλου και συμφουρμιτη Γιωργου που του ''αλλαζανε'' το φιλτρο καθε 12000κμ αλλα το μηχανακι παντα καταναλωνε 12,5λιτ/100κμ εδω και 50,000κμ και τελικα το φιλτρο ηταν πιο μαυρο κι απο το μπουφαν μου οντας μη αλλαχθεν ποτέ?????? Αυτη, κατ εμέ, ειναι η σωστη προσεγγιση των καθε βλαβων και οχι αμεσα στο χειρουργείο!!! Απόσπασμα:
Αυτο απο μονο του παραπέμπει σε λιγοτερες αναζητησεις μεσω Μαντειου Δελφων και αποφυγή διαφορων επερχομενων χειρουργιων, στενοχωριες κ.λ.π. για το τι πταιει κι εχει τοση μεγαλη καταναλωση το ''11'' του συναδελφου...... λογω...........απλοτητας του εν σχεση με το ''12'', και ετσι φωναζει ολο και πιο πολύ τις λεξεις φλοτεεεεεερ........φιλτρο αεραααααααααα!!!!!!! Αρα εχεις πολυ διαβασμα..........στο σπιτι!!!!!!
Last edited by GeorgeP; 05-03-2010 at 12:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Α, ξέχασα και το ποτενσιόμετρο της Bosch
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοιταξα το Service που εκανε η μηχανη πριν 8 μηνες , και ειδα οτι το φιλτρο αερα ειναι αλλαγμενο , βεβαια αυτο μπορει να μην λεει και τιποτα μιας και μπορει να μην το εχουν αλλαξει. Αλλα θα το κοιταξω να ειμαι σιγουρος μηπως εινα κατι απλο και λυθει.
Για το "αλλαγή σωμάτων ψεκασμού" και το ποτενσιομετρο της Bosch , θα πρεπει να την παω σε μια σοβαρη αντιπροσωπεια να την δουν την μηχανη σωστα , συμφωνα με οσα πολυ σωστα μου αναφερατε. Αυτο μας γυρναει στο προυγουμενο Post που ειχα βαλει παλιοτερα , σχετικα με ποια αντιπροσωπεια να παω , θα ανατρεξω σε αυτο. Παιδια ξεκιναει ο αγωνας να λυσω τον γριφο της υπερκαταλανωσης. Θα σας κρατω ενημερους!! |
|
|
|||
|
|||
|
μην κολλάς με την αντιπροσωπεία.................
βρες ένα μάστορα και αν δεν τον εμπιστεύεσαι πάρε κι ένα φίλο που ξέρει και πές του να την τσεκάρει πες πως ήθελες να την αγοράσεις και του την πήγες για τρεκάρισμα απ ότι βλέπεις μπορεί να ναι από κάτι απλό, έως κάτι τραβηγμένο |
|
|
|||
|
|||
|
Το θέμα των σωμάτων, θα το δεις εδώ:
http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...injection.html Στο ρελαντί, όταν ανοίξεις-αγγίξεις το γκάζι ακούς ένα χτύπημα? Τότε θέλουν αλλαγή, αλλά δεν είναι και ότι δεν πάει το μηχανάκι ή σόνυ και καλά θα καίει. Δες και την άποψη του μποξεράκια57. |
|
|
|||
|
|||
|
Παντως αν το λυσω το θεμα , σας κερναω καφε οταν βρεθουμε , γιατι θα τα εχω γλιτωσει απο τις βενζινες !!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
o Γριφος της Υπερκαταναλωσης -- Season 1 -- Επεισοδιο 1 -- "Ραντεβου στην αντιπροσωπεια"
Παιδια ξεκιναει το πρωτο επεισοδιο του κυκλου της γνωστης σειρας επιστημονικης φαντασιας και τρομου "ΥπερΚαταναλωση" , εκλεισα ραντεβου με αντιπρωσοπεια , οπου θα την πανε μια βολτα και θα μου πουν. Υπολογιζω αυριο ή Δευτερα να παω!! Πολυ καλη πρωτη εντυπωση απο τηλεφωνικη επικοινωνια... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 19:28 |
| Ποια ειναι η ακριβης ηλικια της μηχανης μου?? | sansiro.sugata | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 13-10-2009 12:05 |
| Οχι δε μας αντιγραφουν,ιδεα μας ειναι... | georgekostas | Διάφορα | 4 | 08-10-2009 19:47 |
| Χαμηλη αποδοση -- Μηπως ειναι η ιδεα μου? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 14-09-2009 17:19 |
| Ενας μοτοσυκλετιστης που σεβεται τον εαυτο του,πως πρεπει να ειναι?, !!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 06-04-2009 23:20 |