![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιχαλακι αστα αυτά έλα στο καφέ με την σταματια να της πούμε το ποιον σου.
και αν σε παει στην εκκλησία εμένα να μου γράψεις ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τρελλαίνεσαι να με πειράζεις...περιμένεις πώς και πώς να ξημερώσει για να μπεις στο forum και να με αρχίσεις....γράφεις τις ατάκες σου από την προηγούμενη, βάζεις ξυπνητήρι στις 5 και δεν κρατιέσαι.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμμαχία εναντίον μου. Είναι φανερό....
Ένα τόσο ευγενικό και αξιολάτρευτο παιδί σαν και μένα και να μου την λένε έτσι... |
|
|
|||
|
|||
|
Και εμένα αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει γιωργο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχει την "νεράιδα και το παλικάρι" με την Βουγιουκλάκη στο σταρ, δεν το βλέπετε λίγο να ξεχαστείτε...
|
|
|
|||
|
|||
|
βλεπουμε dancing with the stars αγαπητε
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχουμε ξεφύγει από το θέμα "κοπάνα στο Ταίναρο". Θα μας διώξουν....άσε τα υπόλοιπα για την Τετάρτη....
(πάντως έχει γάμο στο σταρ με την Βουγιουκλάκη...) |
|
|
|||
|
|||
|
ενταξει μιχαλη αρκετα για σημερα καλη νυχτα και πιστεψε με στο τελος θα παντρευτουν στην ταινια, την εχω δει τοσες φορες παντα η κοπελια και το παλικαρι
Παντρεύονται. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα σε όλους!
Εδώ έχουμε την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε για την εκδρομή μας στο Ταίναρο. Σκοπεύουμε να κατέβουμε από δυτικά, και να επιστρέψουμε την Κυριακή από ανατολικά κάνοντας κύκλο στο πόδι της Μάνης. Αθήνα, Ελλάς προς Αθήνα, Ελλάς - Χάρτες Google |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 07:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 08:17 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 04:26 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 05:55 |