![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο μενα ενα πραγματικα μεγαλο και ουσιαστικο ''χαρηκα για την γνωριμια'' σε ολα τα παιδια που γνωρισα αυτες τις μερες για πρωτη φορα και ενα μικρο ''sorry'' που δεν υπηρχε αρκετος χρονος να κερασω ενα καφε...( ηταν το big boss 3 μερες και οι κουβεντα ηταν για περικοπη προσωπικου λογω κρισης....γ@μ@τ@!)
Να ειστε ολοι καλα, τα λεμε την Κυριακη. Αποστολος |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει πρόβλημα .... Θα έχεις αρκετό χρόνο στο μέλλον, να κεράσεις όσους καφέδες θέλεις .... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας κύριοι,
παρακαλώ βάλτε με και εμένα στη λίστα για αύριο. Θα φέρω λίγα τρόφιμα με μεγάλη ημ/νία λήξης. Μόνο στείλτε μου κάποιο κινητό για επικοινωνία με όνομα επαφής στο Εμαιλ μου (alexk23gr@yahoo.gr) για οτιδήποτε προκύψει καθώς δύσκολα θα έχω ιντερνετ access to s/k για ενημέρωση (πχ ωρα συνάντησης κτλ). Πολλουσ χαιρετισμούς σε όλους και ξανά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και από μέρους μου πολλά συγχαρητήρια.Είμαι περίφανος που βρίσκομαι ανάμεσα σε μια τέτοια παρέα.Πάντα τέτοια.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε Φίλιππε για τα καλά σου λόγια,...κι εμείς νοιώθουμε υπερήφανοι να διατηρούμε το επίπεδο υψηλά αλλά και να έχουμε μέλη-φίλους που μοιράζονται τις ανησυχίες μας..!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε πάρει απάντηση από την Τροχαία,
για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, ή θα γίνει μπάχαλο με τους γείτονες ;;;;;;;;;;;;
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και με διαβεβαίωσαν ότι θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την διευκόλυνσή μας. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! "Αθήνα, 16/04/2010 Προς: Α.Τ. Ομονοίας Από: Δ. Α. Δουρίδα Τηλ. 6944 523252 Θέμα: Διευκόλυνση συγκοινωνίας Αξιότιμοι κύριοι, Είμαστε μια ομάδα μοτοσυκλετιστών, το GS Forum, η οποία αποφάσισε να συνδράμει το κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», το οποίο διατηρεί Παιδικό Σταθμό στο Μεταξουργείο, επί της οδού Καλυψούς 8, την Κυριακή 18/04/2010. Η προσφορά μας έγκειται τόσο σε χρηματική δωρεά όσο και δωρεά αγαθών (ρουχισμός, τρόφιμα, προϊόντα καθαρισμού κ.λ.π), τα οποία θα μεταφερθούν με φορτηγό στον Παιδικό Σταθμό. Η αναμενόμενη προσέλευση αναμένεται να είναι άνω των 20 δικύκλων, 20 ΙΧΕ, καθώς και το φορτηγάκι μεταφοράς των αγαθών. Την εκδήλωση θα καλύψουν τηλεοπτικά, κινητά συνεργεία της ΕΡΤ και του Extra 3. Η εκδήλωση θα είναι περίπου δίωρης διάρκειας, από 11:30 έως 14:00. Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης οχημάτων και της στενότητας του δρόμου (Καλυψούς), θα σας παρακαλούσαμε θερμά, να μας διευκολύνετε στην περάτωση του έργου που έχουμε αναλάβει, επιθυμούντες να προκαλέσουμε την μικρότερη δυνατή ενόχληση στην περιοχή και τους περιοίκους της. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, Με εκτίμηση, Δ. Α. Δουρίδας" Ευχαριστούμε θερμά τον Αρχιφύλακα Αντωνοβαρδάκη για την άμεση και πρόθυμη βοήθεια που μας παρέσχε! .
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |
Μια ιστορία Αγάπης | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 29-10-2009 19:47 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 11:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 19:25 |