![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη καλοφόρετο, να το δούμε και από κοντά, ετοιμάσου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι Γερμανοί Βασίλη είναι πιο οργανωμένοι από τι νομίζεις. Μπήκαν στο forum, σε ταυτοποίησαν, διάβασαν τα post σου, κατάλαβαν με τι είχαν να κάνουν, μέτρησαν τις συνέπειες (αρνητική διαφήμιση, κόστος σε εργατοώρες για να συννενοηθούν μαζί σου) και αφού πήραν και μία τελευταία νομική συμβουλή αποφάσισαν να μην μπλέξουν μαζί σου. Να είσαι σίγουρος όμως ότι σε έχουν καταγράψει στη μαύρη λίστα και δεν πρόκειται να ξανακάνουν λάθος σε παραγγελία σου.
![]() Καλοφόρετο και φέρτο και στον καφέ να το δούμε. |
|
|
|||
|
|||
|
teo71... με προσβάλεις.......
![]() εγώ δεν τους είπα τίποτε.....μόνοι τους τα έκαναν όλα..... |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά εξηγήθηκε ο Γερμανός. Δεν θα το είχε και έστειλε το άλλο.
Αλλά να βλέπουμε και λίγο .....Ελλάδα ![]() (φίλε μου την γνώμη μου λέω μην με παρεξηγείς, όπου θέλει αγοράζει ο καθένας).Εγώ έχω πει πάλι ότι θα προτημώ και τα παιδιά που βάζουν δώρα στις πίτες.. και ας είναι και 10ε-20ε παραπάνω. |
|
|
|||
|
|||
|
τόσα χρόνια έβλεπα Ελλάδα, τί κατάφερα ??? να τους κάνω πλούσιους λόγω υπερβολικού κέρδους τους και να κυκλοφορούν με τη μύτη ψηλα ως επιτυχημένοι επιχειρηματίες.....
Εγώ πήγα και είπα ο Γερμανός το δίνει τόσα, κάνε κάτι καλύτερο γιατι θέλω να ψωνίσω από εδώ. Μάλιστα είμουν μαζί με συνφορουμίτη που είχε ήδη παραγγείλει μπουφαν εκεί και το περίμενε.... Μου είπε όχι....... Και ξαναλέω, δικαιολογία έψαχνα να ψωνίσω από αυτόν. Και 10 ευρώ να το κατέβαζε θα το έπερνα εκείνη τη στιγμή, ο "πυρετός" είχε χτυπήσει στο κούτελο... Μπορεί και να βάλει μυαλό με τέτοια πίκρα που θα έχει λόγω έλλειψης πελατών... |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοφόρετο...............
|
|
|
|||
|
|||
|
Να καταθέσω και εγώ χθεσινή εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα (μάλλον είναι το ίδιο κατάστημα).
Καταρχήν, για να σας βάλω στο κλίμα, να πω ότι κάνω έρευνα αγοράς για να πάρω ένα μπουφάν για την κοπέλα μου. Πάω λοιπόν στο κατάστημα, αναφέρω τον λόγο της επίσκεψης μου και μου λένε να κατέβω κάτω και δεξιά όπου είναι τα γυναικεία. Εκεί είμαι μόνος χωρίς κάποιον πωλητή να με ζαλίζει. Πολύ θετικό. Θέλω ο πωλητής να με βοηθήσει όταν το ζητήσω και όχι να με κυνηγάει από πίσω. Αφού εξετάζω τα μπουφάν καταλήγω ότι για την δουλειά που το θέλω το καλύτερο είναι το Revit Siren. Το ταμπελάκι γράφει 245 ευρω. Ανεβαίνω επάνω και ρωτάω αν γίνεται καλύτερη τιμή. Βεβαίως μου λένε, παίρνουν το κομπιουτεράκι, μπερδεύονται λίγο μεταξύ τους ο άνδρας και η γυναίκα, και εν τέλει μετά από 3 λεπτά, εγώ χαζεύα κάτι γάντια να περάσει η ώρα μου, μου απαντάει η γυναίκα 210 ευρώ και θα κοιτάξουμε μήπως κόψουμε και το δεκάρικο, να πάει δηλ. στα 200. Πολύ αρνητικό. Η τιμή είναι αναπόσπατο κομμάτι του προιόντος και δεν μπορείς να το παίζεις κατά το δοκούν, μήπως και τσιμπήσεις κάνα φράγκο παραπάνω, από κάποιον που είτε τα χει και δεν τον νοιάζουν τα 45 ευρω, είτε ντρέπεται να κάνει παζάρι, είτε οτιδήποτε. Μου βγάζει κουτοπονήρια και μιζέρια να έχεις αποφασίσει να πουλήσεις κάτι στα 200 και να το τιμολογείς στα 245. Γύρισα σπίτι μπήκα στο fc-moto και βρήκα το συγκεκριμένο μπουφάν 180 ευρω (179.99 για την ακρίβεια). Με τα μεταφορικά 190 αν δεν κάνω λάθος. Συμπέρασμα: 200 Ελλάδα, 190 Γερμανία. Εδώ μιλάμε για μαγαζί, όπου το δοκιμάζεις, μπορείς να ρωτήσεις και 2 πράγματα που λέει ο λόγος, αφήνεις και 5 φράγκα στην ελληνική οικονομία και άλλα 5 στο ελληνικό δημόσιο, εγώ θα το πάρω από εδώ αν καταλήξει η κοπελιά τελικά σε αυτό. Αλλά ρε μάγκα, βάλτο από την αρχή εκεί που θέλεις να το δώσεις. να είσαι ανταγωνιστικός, ξεκάθαρος και έντιμος απέναντι στον πελάτη σου. Σε τιμάει, τίμησε τον και συ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
novo.....προς θεού....εννοώ κυριολεκτικά αυτό που διάβασες, τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
μην το σκέφτεσται μόνο από τη πλευρά του εμπόρου, εξάλλου όλοι εδώ είμαστε καταναλωτές...
επίσης μην ξεχνάτε ότι ο εμπορικός κόσμος διένυσε μια χρυσή 10ετία όπου οι καταναλωτές είχαν πολύ εύκολη πρόσβαση σε δάνεια και είχαν διάθεση και χρήματα να τα ξοδέψουν χωρίς πολλά παζάρια.... τώρα έσφιξαν οι κ....λοι όλοι πρέπει να πουλάμε και ψωνίζουμε ορθολογικά και χωρίς υπερβολές.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προστατευτικά για μπουφαν REV'IT | pkar | Ένδυση | 17 | 05-03-2010 16:10 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ REV'IT | alx_k | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 18-11-2009 20:06 |
| Dainese Gore Sport VS Rev'it off track | Eplay | Ένδυση | 5 | 15-10-2009 18:35 |
| REV'IT catalogue !! | S.T | Ένδυση | 12 | 22-08-2009 21:46 |
| Airbag Jacket. | Arkas | Διάφορα | 11 | 22-05-2009 09:10 |