![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειμαστε απαραδεκτοι!!!!Σου χαλασαμε και το μυνημα!!!Αν μπορουν να το μεταφερουν οι υπευθυνοι!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
χομπυ...
μπριζολικο.. παιδακι...τσιπουριτσες... Αλλα ολα σε ορεινες ταβερνες ή παραθαλασσιες!! μετραει για αθλητικο (?) χομπυ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και φυσικά. Χρειαζόμαστε διαιτολόγο στην παρέα, Εγώ πρέπει να συντηρήσω 100 κιλάκια ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() εγω το Hobby μου το εκανα πρωταθλητισμο wildwater canoe 2 ατομων , πρωταθλητης κολυμβησης με πανελληνιο ρεκορ στα 1500 ελευθερο ποδηλασια ![]() ![]() παντως καιρου ![]() πολυ σκιακι αγωνιστικο , wakeboard, barefoot και οτι εχει σχεση με τη θαλασσα ![]() ![]() ή για παρτυ μας ![]() λιγο snowboard ![]() λιγο ιππασια , λιγο κωπηλασια , τη μηχανη μου , το σκαφος μου , τον κηπο μου , φωτογραφια ... και οτι αλλο καταφερω οσο με κρατανε δυνατα τα ποδια μου και ο κορμος μου ...
|
|
|
|||
|
|||
|
ace_gln, μ΄εχει λουσει κρυος ιδρωτας ρε παιδι μου!
Να υποθεσω οτι ησουνα και βατραχανθρωπος στο στρατο; ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
οχι ... τον στρατο τον γλιτωσα λογω εθνικης ομαδας
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο παιδες!!!
τα δικα μου χομπι ειναι το εντουρο η πυγμαχια(ειχα φτασει σε επαγγελματικο επιπεδο Α1).rafting , ψαροντουφεκο και καμια πιστολια αν κατσει στο σκοπευτηριο της Σπαρτης!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μηπως αυτο εννοεις; ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εμεις στην Μανη το κατουρημα το λεμε κατουρημα και την πιστολια την λεμε πιστολια!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βολτόμετρο στη BMW μας !!!! | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 02-06-2012 18:41 |
| Τι μας ξημερώνει.... | Carduelis | Υγεία | 9 | 08-08-2010 16:25 |
| Οδική ασφάλεια: Το δικό μας μερίδιο ευθύνης !!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 08-11-2009 12:56 |
| Μοτοσυκλετιστικες στιγμές μας.. !!!!!!!!! | riko46 | Διάφορα | 2 | 15-10-2009 20:52 |
| Οχι δε μας αντιγραφουν,ιδεα μας ειναι... | georgekostas | Διάφορα | 4 | 08-10-2009 19:47 |