![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Επανήλθα !!!!!Δριμυτερος!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
σωθηκαμε τωρα ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Αμαν!!!πιο πολυ ωρα θέλω να απαντησω στο κράξιμο ολλων παρ ανα σηκωσω τις φωτο,.....
για αυτο και εγω το παιζω ανωτερος ανθρωπος!!!και δεν σχολιαζω τιποτα......ΑΚΟΜΑ ![]() ![]() εδω ο πανος κατι δείχνει.........την λαικη ρηση κατα τον αντρα και το σπαθί του την ξέρει αραγε ![]() ![]() ε...είπα να δέιξω και εγω!!!!(τα σχόλια δικα σας)!!! εδω λοιπον εχουμε και το κουίζ.....ΠΟΙΟΣ λειπει απο την φωτο???? και ξερω ξερω....θα μπορουσα να κανω καριερα σαν μοντελο.... ![]() ![]() ![]() εδω μαλλον συνδυαζεται το τερπνον (σταση χεζην) μετα του οφελημου(φωτο) ![]() τώρα που έγινα και Δασκαλος στο χώμα,,,,είδατε πως πιλοταρω την χοντρούλα????? Με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια για την παρεα, τα <<boxerkia>> που σκοπιμα-τυχαια συναντήσαμε στην Κρύα και φυσικα την Μαρια μου...που με ανεχετε τοοοοοοσοο καιρο........ η μερα ηταν θεσπέσια,το φαγητο απιστευτο η βραδυνη εξορμιση και στην χαλκιδα τελεια,με ομορφους και ζεστους οικοδεσποτες, και ο Παναγιωτης ειναι ενας σχολαστικος και υπακουος μαθητης ![]() οταν περάσαμε τις λακούβες έκανε οτι ακριβως του είχα πεί......ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ![]() (γιαυτο και το αποτελεσμα)αντε κοπέλια και εις αλλα με υγεια υγ.το μερος λέγεται ανδριτσαινα....οντως σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τον πανο,γλωτεψα την μπερδα μου!!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
! Την πας με... κολιες !!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| δεν εχω GS | valerougas | Καλώς ήλθατε | 21 | 31-12-2009 11:34 |
| κυριακατικη εξορμιση | giorgos_gs | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 09-11-2009 16:14 |
| δεν φταει ο φοιτητης........... | Alext | Χιούμορ | 1 | 25-09-2009 21:04 |
| Δεν #####, δεν #####!!! | emix | Ανέκδοτα | 14 | 06-07-2009 16:38 |
| Τα 7 θαυματα της φυσης | psiloritis | Πολιτισμός | 10 | 28-01-2009 16:55 |