![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρειαζόμαστε κανα παππού δανεικό να τον στήσουμε από την Πέμπτη ξημερώματα απ' έξω από το μαγαζί ? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πως τα λές έτσι βρε τρελο αγόρι;
αν δεν βρείς παππού , πάρε καρεκλάκι σαν από κείνα που φέρνουν οι γιαγιάδες την μεγάλη εβδομάδα από το σπίτι τους και περίμενε στη σειρά όποιος ξέρει για τι πράγμα πρόκειται, θα σπεύσει δεν είναι χαβιάρι, αλλά γιατί να πληρώσει κάποιος το αυγοτάραχο ακριβά όταν μπορεί να κάνει την δουλειά του και με ταραμά; |
|
|||
|
|||
![]()
Eίπα να το παίξω πονηρός και πέρασα 3 μέρες νωρίτερα από το Aldi να δω το εργαλείο και να το "ζυγίσω" ..
Τζίφος στο τεράγωνο. Τα ροπόκλειδα τα έχουν στην αποθήκη και θα τα βγάλουν να τα δεί ο ήλιος την Πέμπτη μόνον και την Παρασκευή ξανά στο μπαλαούρο! Με την ευκαιρία δίπλα ήταν το Merlin-something και έριξα κι εκεί μαι ματιά στα εργαλεία. Το 28-210 Nm ροπόκλειδο (Taiwan) είχε 35 ευρώπουλα! Την Πέμπτη με βλέπω στο μαγαζί πουρνό-πουρνό.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παιδια...δεν κανονιζουμε να πιουμε καφεδακι εκει απ'εξω?και εγω ψηνομαι να κανω μια βολτα,,,,,δεν ειναι και ασχημα,,,, |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστη,για αλλη μια φορα εγραψες....
Ευχαριστουμε φίλε....!!!!! και μην ξεχασω,παιρνεις απουσια απο τα τριζονια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με τι μηχανή να έρθω φίλε; έχουν χαλάσει και οι δύο και τραβιέμαι με το παπί
άσε, εχω πολλά να γράψω κάποια στιγμή για τις μοτο και την τύχη μου!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οχι ρε την τυχη μου και ημουν μονοσελος...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επαναφέρω το θέμα και ερωτώ.Τι έγινε με τις αγορές, έχουμε δείγματα, αποτελέσματα, γραφήματα, ηλεκτροκαρδιογραφήματα και άλλα παρεμφερή
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου απαντήσω αύριο τζόγια μου που θα ξέρω!
![]() |
![]() |
|
|