![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
η επιλογη ειναι ευκολη θα ελεγα, αρκει να ξερεις τι προτιμας. Μεγιστη ασφαλεια (κλειστο) η ανεση (ανοιχτο). Εαν εισαι τυπος που αναπτυσσει μεγαλες ταχυτητες και εχεις μηχανη αντιστοιχη τοτε πηγαινε για το κλειστο. εαν εισαι τυπος χαλαρος παρε σπαστο που ειναι πιο ωραιο και ανετο και εαν θελεις να δωσεις πολλα για ενα καλο σπαστο , παρε το συστεμ 6 που ειναι απο τα πιο ωραια του ειδους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Προσωπικά έχω δυο κράνη. Ενα full face της Arai το οποίο και το χρησιμοποιώ στις πιο άγριες βόλτες μου. Παράλληλα όμως έχω ένα ανοικτό κράνος της DAVIDA -πολύ ποιοτικό το καλύερο στην κατηγορία jet κατά την προσωπική μου άποψη- το οποίο και χρησιμοποιώ στις ήρεμες Κυριακάτικες βόλτες. Δυστυχώς το στυλ παίζει κάποιο ρόλο - motoguzzi έχω-
Last edited by PanosMotoGuzzi; 06-01-2011 at 16:10. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πωλειται κρανος bmw Σ5 | regaki | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 10 | 10-02-2010 10:29 |
| Shit face! | ταξιδευτης | Διάφορα | 4 | 28-10-2009 16:54 |
| κρανος μπαμπα........ | Dionisis | Κοινωνική ευαισθησία | 50 | 19-07-2009 01:46 |
| βαλτε κρανος | wolferin | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 05-06-2009 03:49 |
| Transformers 2. Where I can download full version? | 0ptIMUsPRIME | Διάφορα | 11 | 31-05-2009 03:59 |