![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θέλω να κυλίσω στον βούρκο με μια στολή της Ολυμπιακής
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα η 1η ζελατινα ειναι off εχει κιτρινησει!!την καθαρισα με 3m αλλα δεν εγινε και παρα πολυ καλη δουλεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχάς, η παραγγελία μεγάλης συσκευασία από Αμερική μάλλον δεν συμφέρει, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να το μαγκώσουν οι τελώνες και να πληρώνουμε εκτελωνισμό.
Εγώ παρήγγειλα πριν από καιρό τη μικρή συσκευασία $18 = ~13,5ευρωπαϊκά από Αμερική πάντα μαζί με μεταφορικά. Δεν νομίζω να είναι και τόσο ακριβό... Η μαγκιά αυτού του προϊόντος δεν είναι ότι καθαρίζει μόνο, αλλά ότι καλύπτει τις μικρές γρατσουνίτσες, δίνοντας μια εξαιρετική διαύγεια στη ζελατίνα και εξαφανίζοντας τη θαμπάδα(σαν πωλητής ΑΜΑN teleshopping ακούστηκα τώρα... ![]() Μπορείτε να δείτε και σχετικές φωτογραφίες στο παρακάτω link για να καταλάβετε τις διαφορές: All Kleer Plastic Cleaner - webBikeWorld Πάντως στη ζελατίνα της GS μου, έχει αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα. Last edited by victorakos; 10-04-2010 at 00:05. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το τέλειο έγινε τελειότερο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αστειακια παλι?δεν θα ξανακατεβεις που θα παει!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() μακαρι συντομα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον υλικό.Το έφερε κανείς ;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες, το purple metal polish, που φέρναμε για το γυάλισμα των λαιμών της εξάτμισης, κάνει την ίδια δουλειά και στις ζελατίνες των μοτοσυκλετών. Εξαφανίζει αυτή την λεπτή χαρακιά που σχηματίζεται με τα χρόνια (την λεγόμενη αράχνη) κάνοντας την ζελατίνα να φαίνεται λες και μόλις ανοίχθηκε η συσκευασία της από καινούρια!
Δοκιμασμένο και τσεκαρισμένο. Εγώ αυτό το προϊόν χρησιμοποιώ ΚΑΙ στη ζελατίνα. Αν μαζευτείτε αρκετοί και θέλετε αυτό το προϊόν, μπορώ να παραγγείλω αρκετά κομμάτια ώστε να πέσει η τιμή όπως κάναμε παλιότερα στο mybike. Μιλάμε βγαίνει στα 15€ το μπουκάλι τελική τιμή. Καθαρίζεις/γυαλίζεις λαιμούς εξατμίσεων και ζελατίνα! Last edited by ALX; 30-04-2010 at 08:14. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθαρισμός κινητήρα | cm246 | Φροντίδα | 8 | 28-11-2009 23:57 |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 27-09-2009 23:01 |
R1150GS windshield | vpentza | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 26 | 01-09-2009 13:11 |
Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 15:07 |
Καθαρισμός οθόνης. | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 15-12-2008 20:58 |