![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λόγω υποχρέωσης της συζύγου, δε μπορώ το απόγευμα λόγω baby-siting.
Αντιπροτείνω, την καθιερωμένη men's night την ίδια μέρα, Πέμπτη μετά τις 21.30, για κοψίδια και κρασάκι. Το μαγαζί θα αποφασισθεί στην πορεία. Κι είναι κι η αγορά κλειστή, και μπορούμε ... ![]() Τι λέτε; Last edited by Fuji; 19-04-2010 at 21:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Παληκάρια, επειδή βλέπω ότι την Πέμπτη υπάρχουν προβλήματα, μάλλον την συνάντηση, να την κάνουμε Τετάρτη, όπου θα προσπαθήσω να έρθω, αν και έχω ανοικτό μαγαζί εκείνη την ημέρα.
Εκτός και εάν την κάνουμε την συνάντηση, Κυριακή μεσημέρι, μετά τσιπουρίου και μεζέδων... Μιλήστε ωρέ παλικάρια, λίγο μεταξύ σας, και εδώ είμαστε.... Καλό Βράδυ σε όλους ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξαναφέρνω την πρόταση επί τάπητος:
Πέμπτη βράδυ, μετά τις 21.30, για παρεούλα, φαγητό και καλό κρασί. Άντε, η Σαρακοστή τέλειωσε ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ας μεινει ανοιχτη και αυτη η προταση, παραλληλα με την συναντηση της Τεταρτης. Δλδ, καφε αυριο και Πεμπτη βραδυ μεζεδες και κρασακι οπου προτεινει ο Νικος (Fuji). |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ παλικάρια, θα δώσω μάχη με την πελατεία μου, ώστε να είμαι οσονούπο εκεί δα σας, για GREAT COFFE TIME...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αργυρη εισαι Α Ρ Χ Η Γ Ο Σ ! ! ! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν, εαν ήμουνα και εγώ, θα φαινόμασταν πιο πολλοί, γιατι εγω πιάνω για δύο άτομα!!!...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε παίδες ...... άψογοι ....
Ονόματα ;;;;;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με το κόκκινο Τ-shirt, επιτέλους μπροστά από το φακό , ο Αλέξανδρος (alx_k) και προς τα δεξιά Νίκος(nmamadakar), Άγγελος(mlock),Βάσος(vasos),Νίκος(Fuji),Νίκος(nivam),Στάθης(stathis G) και πίσω από το φακό ο Βαγγέλης(b.kosmas).
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 18/04/10 | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 22-04-2010 22:37 |