![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι οκ Δημητρό!
|
|
|||
|
|||
![]() Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ... σε ευχαριστώ πολύ! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο καλησπερα,εχεις ΠΜ για αλαγη ελαστικων.
Τσεκαρε αν ισχυουν και οι τιμες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε .... Τηλεφώνησέ του στο 2310 951731, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστουμε το forum για αυτη την πρωτοβουλια!! Την Κυριακη θα εχει βολτα για να τα στρωσουμε.............Αντωνη ακους??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι και εγώ κάτοχος μιας μπεμπας (F 800 GS) και μέσο του forum πέρασα στο OK (Θαλασσούδη) τα DUNLOP!!! Απλά είμαι υπέρ ευχαριστημένος με το λάστιχο!!! Εντάξη και με την εξυπηρέτηση αλλά τα λάστιχα τα σπάνε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ να πάρω κι εγώ σειρά;
Πάμε για Dunlop road smart. |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ και για εμενα ενα ραντεβου .... για dunlop tr91
θα πάω μαζι με τον Νικο |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ DUNLOP SPORTMAX ROADSMART 2
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ OKWHEEL ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ GS FORUM. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 26-12-2013 23:05 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 18:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |