![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τί να πεί κανείς!
Με πρόλαβε ο Πλοίαρχος (ως συνήθως) και έκανε μια βόλτα στο site της Βουλής. Αμα αυτό το ηλεκτρονικό κατασκεύασμα κοστίζει 1.000.000 Ευρώ (350 εκατομμύρια δραχμούλες) είμαστε για γέλια. Από τους πιό φτωχούς ιστότοπους σε περιεχόμενο! Ολόκληρη Βουλή και στο "Σύνδεσμοι" έχει μόνο τα sites των 5 κομμάτων. Ούτε την ευρωβουλή, ούτε έναν ιστότοπο της Ε.Ε. !!! Το πιό ενδιαφέρον, από την ιστορία του κτηρίου, οτι οι βουλευτές μας στεγάζονται στο καταλληλότερο σημείο της Αθήνας "..Καταλληλότερη κρίθηκε η περιοχή του λόφου της Μπουμπουνίστρας στο υψηλότερο τμήμα στα ανατολικά όρια της πόλης με το σχετικά ομαλό έδαφος, περιοχή που υπέδειξε ο Γκέρτνερ." |
|
|||
|
|||
![]()
Ας τολμήσουν να άρουν την ασυλία τους(σσσσ μη το μετανοιώσουν) και μετά βροχή οι μηνύσεις...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ακομα μια φορα βλεπω οτι τα μελη του φορουμ εχουν προκαταληψη και κρινουν πολυ βιαστικα το εργο των πολιτικων του τοπου μας......
![]() εμενα το ποσο μου φαινεται ιδιαιτερα χαμηλο και μαλιστα νομιζω οτι πρεπει να αυξησουν το ΦΠΑ λιγακι ακομα,για να φτιαξουν και φορουμ.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τους την φτιαχνω με λιγοτερα παντος οχι για μενα αλλα για την φουκαριαρα την Ελλαδιτσα μας που την Γ@@@@Ν απο παντου .......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάπου το άκουσα το θέμα και έλεγαν ότι αντίστοιχων απαιτήσεων ελληνική εταιρία δίνει 250.000€ για τις σελίδες της, μικρή διαφορά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, ο γιός μου απ' τα 13 του έφτιανε καλύτερες ιστοσελίδες μόνος του...
Και που νά' χαν κανα java application μέσα δηλαδή, θα ανέβαινε άλλα 2 εκ. το κόστος! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
άξιοι!!! όχι όσο εμείς αλλά το προσπαθούν...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερει τι να πει κανεις πια.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε ούστ...........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενα Special tool για R1200 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 34 | 01-05-2013 13:02 |
Ενα Καλο Καταστημα για Περιφερειακα Μηχανης? | sansiro.sugata | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 01-06-2010 09:01 |
2 εκκατομύρια ευρώ για να τα...ξύσουν !] | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 4 | 06-04-2010 06:46 |
Track & trace ιστοσελίδα πλοίων Live | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 21-03-2009 14:02 |