![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και να πω και κάτι? Υπάρχουν παντού,μοτοσυκλέτα, εργασία, φιλία, σχέσεις,άνθρωποι που κατά την γνώμη μας (που μπορεί να είναι σωστό αλλά και όχι) που δεν είναι σωστοί. Αυτό σημαίνει ότι με προσβάλει ? 'Οχι πιστεύω. Και οι κάτοχοι bmw μέσα στην κοινωνία που ζούμε είναι... δεν είναι διαφορετικοί.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Βέβαια, αυτός φοράει κράνος και μάλιστα διπλό. Μέσα-έξω!!! |
|
|
|||
|
|||
|
είναι επικίνδυνο απλά και για τον ίδιο και για όσους ακολουθούν, αλλα εντάξει και αυτό μονο και μόνο επειδή ειναι ελλάδα... μη τρελαθούμε κιολας δεν τα βλέπεις και εύκολα αλλού τα σκηνικά με τις μηχανες να περνανε με 200 χωμένοι... δεξιά αριστερά να μη ξέρεις από που θα πεταχτεί ποιος...
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!
![]() ![]() ![]() ![]() Τι έγινε ρε παιδιά έλλειψα 3 ώρες και αρρώστησε η συνηφάδα μου? Είναι τσάμπα ο ψυχολόγος? Ποιός θα μου μιλήσει εμένα ωραία? Υπάρχει χώρος να μεταφερθεί αυτό? Γιώργοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πέτρο μου, Αγόρι μου, Συνηφάδα μου...
Σε καταλαβαίνω... Σε συμπωνώ Σε στυρίζω... Εξάλλου εμείς είμαστε εκπαιδευμένοι. Ζήτω η ζωή, Ζήτω το K.V. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ίσως είναι ο ίδιος,ίσως άλλος,σημασία έχει οτι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.και οι άνθρωποι ίσως........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ξέρεις πόσοι τέτοιοι τύποι είναι στο ΚΑΤ αυτήν την στιγμή???? |
|
|
|||
|
|||
|
ξέρεις πόσοι από αυτούς που θα βγουν από το ΚΑΤ θα τα ξανακάνουν; (όλοι)
ξέρεις πόσοι είναι στο ΚΑΤ ΛΟΓΩ αυτών; (πολλοί) ίσως έπρεπε να πέφτει και κάνα φτύσιμο ("αχ συγνώμη, δεν είδα ότι είσαι πίσω μου... αν φόραγες κράνος δεν θα το είχες φάει... α και πήγαινε και σε κάνα γιατρό γιατί είμαι στην ανάρρωση από μια κολλητική αρρώστια... μάλλον δεν κόλλησες αλλά δεν το τσεκάρεις;") |
|
|
|||
|
|||
|
"Τα ράσα δεν κάνουν το παπά"
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν αναβάτες BMW με συμπεριφορές που περιέγραψαν οι προηγούμενοι. Επίσης είναι γεγονός ότι μία σημαντική πλειοψηφία αναβατών BMW είναι σωστά ντυμένοι. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ABS....τι είναι και πως λειτουργεί | Vakalos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 22-02-2009 15:20 |
| Σας χαιρετώ και από εδώ! | ThanDim | Καλώς ήλθατε | 19 | 11-02-2009 00:54 |
| Επεισόδια στην Πάτρα λόγω... Κούγια | BATIGOL | Διάφορα | 8 | 26-01-2009 13:02 |
| Η κατακόκκινη είναι εδώ...!!! | epimelitisf | Καλώς ήλθατε | 22 | 16-01-2009 09:27 |