![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να σας φτιάξω .....<br><br>Κοιτάτε τι παραλίες έχουμε...(Αχλάδι, δίπλα στην Αγία Άννα)<br><br><br>
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ποιά εποχή είναι τραβηγμένη η φωτογραφία κ έχει μόνο ένα λουόμενο η παραλία ;;; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ Νίκο την βλέπω Δευτέρα 8 η ώρα το πρωί Απρίλης...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άνοιξη Απρίλιος. |
|
|||
|
|||
![]()
Κατα 99% είμαι και εγώ μέσα 2 άτομα. Και λέω 99% γιατί υπάρχει περίπτωση να είμαι εκεί από παρασκευή. Θα ενημερώσω αύριο για σίγουρα.
Αν κάποιος ενδιαφερεται για χωμα, υπάρχει μια πολύ καλή διαδρομή που μπορει να συνδυαστεί με τη βόλτα στους καταραχτες. Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να σας πώ αναλυτικά. |
|
|||
|
|||
![]()
για βαλτε και εμενα στην λιστα-μονος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βρε, βρε!!!
![]() Δημήτρη καλή βόλτα φίλε!!! ![]() καλά να περάσετε παίδες!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα να περασετε
|
|
|||
|
|||
![]() καλα να περασετε και καλη επιστροφη..........
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να κάνω την εκδρομή μαζί σας αλλά ενδέχεται να είμαι Ναύπλιο από Σάββατο πρωί. Εάν δεν φύγω τελικά, εξυπακούεται ότι θα είμαι στην εκδρομή!! Mark, τι θα κάνεις???
Είναι πολύ ωραία εκείνη η περιοχή... για φαγητό Αγ.Γεώργιο Λιχάδας (εκπληκτικό και φτηνό ψάρι) και για καφέ στη Λίμνη, το ηλιοβασίλεμα... Πολλά ζευγαράκια βλέπω όμως... κι εμείς τα μπακούρια τι θα κάνουμε??? ![]() Κωστής |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 18:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 13:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 11:19 |