![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να τον χαιρεσαι και να τον προσεχεις.....
![]() γιατι η γυναικα απο 2 πραγματα ξεχωριζει....το 1 ειναι οτι προσεχει τον αντρα της ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ που με ταξιδέψατε . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο σας παιδια!!!! Ελπιζω να αποκομισατε τις καλυτερες εμπειριες!!!
Το βασικοτερο ειναι οτι πηγατε και ηρθατε υγιεις!!! ......................... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί συνφορουμίτες, θα ήθελα σιγά-σιγά να μοιραστώ κάποιες εικόνες που έχω στο μυαλό μου από το ταξίδι, κ επίσης κάποια πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Ένα απ' αυτά ήταν τα ποδήλατα.Δεν αναφέρομαι όμως στην "παλιοσυνήθεια" των Βορειοευρωπαίων να κυκλοφορούν με τα ποδήλατα τους μέσα στις πόλεις τους....
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Την ίδια εντύπωση είχε κάνει και σε μας... Μιλάμε πως είναι πάρα πολλοί... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ήταν απίστευτο το θέαμα! Αλλά κι αυτοί ήθελαν να κατακτήσουν κάτι με όλο αυτόν τον αγώνα τους! Ήρωες! Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου, καλημέρα κ καλή εβδομάδα! Θα ήθελα να προσθέσω δύο προβληματάκια που αντιμετώπισε η Βάνα από θέμα εξοπλισμού αναβάτη. Το ένα ήταν η ζελατίνα του κράνους της ( BMW System-5 ), η οποία άρχισε να.... ξεφλουδίζει κ να δυσκολεύει την ορατότητά της! Την ζελατίνα την αντικατέστησε στην αντιπροσωπεία της BMW στο Ελσίνκι όπου άλλαξα λάδια πρός 60€. Το δεύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε από τις μπότες που αγόρασε ( REV'IT Cosmo) πρίν το ταξίδι, για να είναι αδιάβροχες. Mετά από μια καλή βροχόπτωση στο Ακρωτήρι, έμπασε νερά η δεξιά της μπότα, κ κοκκάλωσε η κακομοίρα λόγω ότι την συγκεκριμένη μέρα είχε 3 βαθμούς Κελσίου! Με την επιστροφή μας στην Ελλάδα, απευθυνθήκαμε στην εταιρεία, τις επιστρέψαμε, κ περιμένουμε να τις αντικαταστήσουν.
Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η ζελατινα,ξεφλουδισε απο την μεσα πλευρα;;;;
αν ναι,μαλλον ειχε πλυθει με καποιο δυνατο υγρο για τζαμια;;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η ζελατίνα ξεφλούδισε μόνο από την μέσα πλευρά. Είχε πλυθεί μόνο με νερό κ ίσως 2-3 φορές με σαπουνάδα από υγρό πιάτων. Jefe Last edited by Jefe; 19-07-2010 at 18:39. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 08:47 |
Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 12:21 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 10:57 |
Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 21:35 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 00:57 |