![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζω εδώ και αρκετά ποσταρισματα αγαπητέ Βασίλη για πλουτοπαραγωγική περιφέρεια για ανταποδοτικά τέλη για δημοσκοπήσεις που μάλλον ηθελημένα δεν μας ανεβάζεις να διαβάσουμε και να σχολιάσουμε και πολλά άλλα, μήπως μπορείς να μου πεις με βάση το τεράστιο δημοσιογραφικό σου έργο όλα αυτά τα τουριστικά καταλύματα που υπάρχουν σε όλα τα παραθαλάσσια χωριουδάκια του νησιού και δεν είναι δηλωμένα και φυσικά οι ιδιοκτήτες τους δεν φορολογούνται για τα έσοδα τους ποιος ζημιώνεται ; Μήπως μπορείς να μου πεις πόσοι μα πόσοι κρητικοί έχουν μόνο 10 ρίζες ελιές και δήλωναν στερέματα ολόκληρα και στερούσαν χρήματα από αναπτυξιακά έργα στο νησί ; Μήπως πρέπει να βάλεις μια άνω τελεία και να ενδιαφερθείς και να ενημερώσεις και τους συμφορουμίτες σου γιατί φέτος στο λιμάνι του Ρεθύμνου δεν θα πιάσει καράβι από τον Πειραιά ; Ποιος “άρχοντας¨ επιτρέπει ακόμα και σήμερα στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου η Ελληνική αστυνομία να μην μπορεί να παράγει έργο
Αυτά και πολλά άλλα είναι που καίνε τον Κριτικό Βασίλη και όχι η Ομοσπονδιακή λειτουργία του Ελληνικού κράτους ................ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι όλα τα στοιχεία που με κάνουν να πιστεύω ακράδαντα ότι η χώρα χρειάζεται αλλαγές και πρέπει να οδηγηθούμε σε ομόσπονδο κράτος. Αν δεν αλλάξει η κεφαλή, θα πέσει να σε πλακώσει λέει σε μια μαντινάδα ο Κρητικός. |
|
|||
|
|||
![]()
Υποθέτουμε λοιπόν οτι αύριο έχουμε 7 οικονομικά ανεξάρτητα κρατίδια η οπως αλλιώς θέλετε να τα λέμε και ορίζουν μόνα τους την τυχη τους οικονομικά, δηλαδη πληρώνουν με τα χρήματά τους οποιες αναγκες εχουν.Αν πάλι υποθέσουμε οτι οι Τουρκοι γουστάρουν να θυμηθουν τα παλια και θελησουν το νησί τότε τι θα κάνουν οι κρητικοι.Θα αγοράσουν οπλα με δικά τους χρήματα? Θα αγοράσουν αεροπλάνα η καράβια με τις οικονομίες τους?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι κάποιοι υποβάθμισαν το θέμα και ο χλευασμός είναι το μόνο πραγματικό στοιχείο που μας επιβάλλει να σκεφτούμε πόσο εκ του προχείρου σκεφτόμαστε σαν λαός ... και ιδού τα αποτελέσματα.
Δεν διαφέρουν οι Κρητικοί από τους υπόλοιπους Έλληνες και καλό θα ήταν να σταματήσουν οι περισπούδαστοι συνφορουμίτες να το γελούν. Η απάντηση τους είναι το δεύτερο μέρος του ρεπορτάζ το οποίο κλείνει στόματα για αυτούς που εξακολουθούν να δημιουργούν τέρατα και θερβαντικούς ήρωες κατά της χώρας. Ας διαβάσουν το δημοσίευμα και είμαι σίγουρος ότι κάποιοι ίσως φάνε τη γλώσσα τους. Εγώ προσωπικά αποσύρομαι λόγω εργασίας. Όπως είπα και το πρωί, είχα χρόνο σήμερα αλλά πλέον τα καθήκοντά μου με καλούν και δεν θα μπορώ να παρίσταμαι άλλο. Καλή συνέχεια στους σοβαρούς. Το δημοσίευμα που λύνει το "γόρδιο δεσμό": Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Ελλάδας; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ κύριοι πείστηκα πάντως από τα επιχειρήματά του κ Κασιμάτη:
Εδώ και λίγη ώρα με έκτακτο δημοψήφισμα στο σπίτι μου το ανακήρυξα "Ομόσπονδο κρατίδιο"! Οι ψήφοι 2-1: υπέρ της ανεξαρτησίας ψήφισα εγώ και η κόρη μου (της μικρής της έταξα καινούργια παπούτσια και κινητό), ενώ καταψήφισε όπως πάντα τα τελευταία 28 χρόνια η Λίτσα! Τα καρδερίνια και το κουνέλι δήλωσαν αποχή.. Η "Νέα Χώρα" αποτελείται από 120 τετραγωνικά ελεύθερης γής συν 12 ακάλυπτο και 2 μπαλκόνια! Εχει πληθυσμό 9 κατοίκους, εκ των οποίων οι 6 είναι αλλοδαποί (1 κουνέλι και 5 καρδερίνες) με πλήρη όμως δικαιώματα κελαιδίσματος. Η νέα κυβέρνηση ολιγομελής όπως ευχόμασταν πάντα στην παλιά Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν τη βλέπαμε: - Υπουργείο Οικονομικών, Εξωτερικών σχέσεων, Προγραμματισμού και Διαχείρησης Πόρων: Εγώ - Υπουργεία Βόλτας και Κοπάνας, Κατανάλωσης Πόρων, Epikoinwniwn: Κατερινα (η κόρη) - Yπουργεία Διαχείρησης Περιβάλλοντος Χώρου, Καθαριότητας και Φαγώσιμων Υλών: Λίτσα (άμα θέλει ας ξαναμειοψηφίσει!) Στο θέμα της σημαίας: παράγγειλα ήδη από το δίκτυο μια μεταξοτυπία (2χ2 μ), ντούμπλε φας, με θέμα από την μια μεριά την Τζούλια και από την άλλη το Τζίτζικα. Τα σύνορα: θα είναι φρι σε όσους είναι Παναθηναικοί, τρώνε βρώμικο, φέρνουν δώρο και καβαλλάνε BMW. Oι υπόλοιποι (ιδίως οι άρρενες γιατί έχουμε και κόρη) με βίζα! Θρησκεία: το μελετάμε το θέμα, πάντως κάτι λάιτ γιατί δεν αντέχω τη νηστεία! Επίσης θα δηλωθεί η Νέα Χώρα σαν φορολογικός Παράδεισος και θα επιβληθούν οι off shore μπας και φέρει κανένας κανά φράγκο σπίτι γιατί δε μας βλέπω καλά. Νότης Όσοι παρ' όλα αυτά επιμένουν να "κουβεντιάζουν" στα σοβαρά τέτοια θέματα, ας ρίξουν κι εδώ μια ματιά: http://www.pare-dose.net/?p=48 |
|
|||
|
|||
![]()
Τα σύνορα: θα είναι φρι σε όσους είναι Παναθηναικοί, τρώνε βρώμικο, φέρνουν δώρο και καβαλλάνε BMW. Oι υπόλοιποι (ιδίως οι άρρενες γιατί έχουμε και κόρη) με βίζα!
Νότης εγώ μπορώ να έρθω ? απλά είμαι Ολυμπιακός και έχω και κόρη και γιό και κουνέλια και κατσίκα και γουρουνάκι και 2 χήνες και 4 πάπιες και ένα Μαλινουά (καναρίνι) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική οικογένεια..... | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-05-2010 12:54 |
Ελληνική Οικονομία ...... | frits | Χιούμορ | 6 | 19-01-2010 17:02 |
Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 16-11-2009 13:54 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 09-04-2009 23:27 |
Ελληνική Συμμετοχή στο «Ράλλυ Dakar» | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-12-2008 10:25 |