![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχεις πμ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδω ειμαι!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σας.
Θα παρακαλούσα πολύ οσοι φίλοι έχουν στείλει ΠΜ ( φίλε janpap δεν μου εχεις στειλει κατι) ή εχουν παρει τηλ να μην με αφήνουν ξεκρέμαστο γιατι με παίρνουν τηλ και αλλοι φίλοι και δεν ξερω τι να απαντήσω. Δεν θα εχω κανενα προβλημα να μου που οτι δεν ενδιαφέρονται τελικα πραγματικα ή οτι θέλουν ακομα να το σκεφτουν Ευχαριστω πολύ ολους για το ενδιαφέρον. Δαναος. |
|
|
|||
|
|||
|
10500€
ευχαριστώ πολυ.... |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() τσαμπα για τετοιο εργαλειο με τοσα που εχει πανω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδία την αγόρασα. Τώρα θα πάω ποιό μακρία. Μακάρι να βολέψει να έρθω Αθήνα για να σας γνωρίσω και από κοντά. Ευχαριστώ.
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Γίνε λίγο πιο σαφής ....
|
|||
|
|||
|
Την αγόρασα την χοντρή. Είμαι Ορεστιάδα, αν βολέψει θα έρθω Αθήνα να την πάρω ο ίδιος και να σας γνωρίσω όπως είπες. Μετά θα ανέβω στην χοντρή και θα πάρω τα βουνά, θα πάω ποίο μακρία από ότι πήγαινα. Τώρα είμαι σαφής.
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Ουάου .... ![]() Είσαι ο νέος ιδιοκτήτης της χοντρούλας ..... ![]() Καλορίζικη φίλε Σάκη ...... Με το καλό να την παραλάβεις κ να γνωριστούμε ... ![]() .
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| R1200GS | lalou | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 11-11-2009 12:41 |
| Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mariosich | Διάφορα | 7 | 06-10-2009 01:57 |
| Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 23-09-2009 15:18 |
| How the R1200GS should look | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 07-06-2009 09:10 |
| r1200gs 06 vs 07 | bru-ni | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 29-05-2009 19:44 |