![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Mesa ki egw...!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα κάνετε καφέ εν τη απουσία μου...???
![]() ![]() ![]() Κι εγώ θα κάνω Χανιώτικη βραδιά εδεσμάτων... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε σεις όλοι μέσα στο κλεινόν είστε?
Ευτυχώς που δεν κάνει και ζέστη, καλά να περάσετε και ίσως...... λέω ίσως, ας μην το γκαντεμιάσω και εγώ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
έλααα άαααλλος με την βάαααρκα μαςςς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για βοηθήστε λίγο οι κοσμογυρισμένοι εμάς τους βόρειους,
πως θα το βρούμε το μαγαζί; τι πρέπει να προσέξουμε για να μην το περάσουμε ; έχει dress code ; ![]() Last edited by frits; 10-08-2010 at 23:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Σας έυχομαι οτι καλύτερο απο την μαγευτική Σαλαμίνα..
Καλά να περάσετε !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταυράκοοοο... κι εσύ τεκνον Βρούτε... πωπω ξεφτίλααα... βούκινο γίναμε...
![]() Αλλά δε φταις εσύ... αυτός ο πειρατής κρυβεται πίσω απ´ όλα... αλλά θα ρθει η ώρα του... θαααα τον φτιάξω εγώ... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε παιδες... αν και χωρίς την παρουσία μου αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο.... έως αδύνατον...
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ... | HERC | Διάφορα | 2 | 28-06-2010 23:18 |
ΚΑΣΤΡΙΝΟ (ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ) ΚΑΦΕΔΑΚΙ | katsab | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 53 | 15-04-2010 00:46 |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ στο Ζάππειο - Πέμπτη 26-3-09 | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 28-03-2009 11:34 |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ..... | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 63 | 16-03-2009 23:22 |