![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τώρα όχι δεν θέλω.... είναι 00.15
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πως είπατε;;;;;;;;;;;;; Ποιός ήρθε;;;;;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άρα τσάμπα σκοτώθηκες Μπαλατσούκαααααααααα. Δεν χρειαζότανε η εκπαίδευση που έκανες. Να σταματήσουνε αύριο όλες οι εκπαιδεύσεις και να κλείσουνε όλες οι στρατιωτικές μονάδες. Εδώ δεν είναι Αφρική ή Ασία ή όποια άλλη ήπειρο εννοεί ο φιλαράκος μας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ακριβώς, είναι δυνατόν χώρα που ανήκει στην ΕΕ να δαπανά υπέρογκα ποσά για αγορά οπλικών συστημάτων των ΕΔ; Και από πότε γίναμε φιλαράκοι, έχουμε γνωριστεί, σου έδωσε κανείς το δικαίωμα. Κράτα τις ειρωνείες σου για αλλού.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν θεωρείς "ειρωνία" τα λεγόμενα του προηγούμενου συναγορήτη μας, τότε εγώ θεωρώ ΠΡΟΣΒΟΛΗ τα γραφόμενά σου, απέναντι στην στοιχειώδη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα...Η Ελβετία, η Αυστρία, η Αγγλία, η Γερμανία ή Ιταλία, η Ισπανία, και ο αριθμός συνεχίζεται με σειρά πεπολιτισμένων κρατών, από ποιόν ακριβώς κινδυνεύουν κι έχουν αξιομαχότατες ΕΔ; Ή μήπως κατοικούνται από Ζουλού και πολεμοχαρείς Παπούα; Οι αξιόμαχες ΕΔ είναι το ένα άκρο στην πρόοδο μιας χώρας. Τα άλλα δύο είναι η οικονομική ανάπτυξη και η εξωτερική πολιτική. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά η το Διεθνές Γεωπολιτικό Δόγμα... τώρα κάτι κουβέντες περί "θα μας προστατεύσει η ΕΕ (το είδαμε στα Ίμια, το νοιώθουμε στην Κύπρο και στην Θράκη κλπ) είναι για εσωτερική κατανάλωση στους μουζίκους που χειροκροτούν τα ποικιλόχρωμα κομματικά μαντριά...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχώς η Ελλάδα έχει γείτονες τούρκους αλβανούς σκοπιανους κλπ.Αν είχαμε και εμείς τους γείτονες που έχουν και οι άλλοι ευρωπαίοι τότε δεν θα χρειαζόμασταν τόσο πολυ στρατό.Φυσικά και η λύση είναι η ισχυρή οικονομία αλλά για την χώρα μας χρειάζονται και ισχυρές ΕΔ.
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ
|
|
|||
|
|||
![]()
Λόγια φίλε μου... η ιστορία διδάσκει, καλό θα είναι να την συμβουλευόμαστε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο Θεός να τον αναπαύσει... Ας ευχηθούμε η Πολιτεία να προστρέξει στις οικογένειες των θυμάτων.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων | gsmaniac | Περιβάλλον | 13 | 12-08-2010 13:10 |
Πολεμική Αεροπορία «Λευκή απεργία» από τους πιλότους | babisadve | Διάφορα | 50 | 01-05-2010 13:09 |
Βροχή μετεωριτών απόψε στον ελληνικό ουρανό | skippybi | Περιβάλλον | 10 | 24-04-2009 20:10 |
Για να μη γίνει η χαρά… τραγωδία | skippybi | Χρήσιμα | 12 | 16-04-2009 11:43 |
Για τους νέους φίλους που εισέρχονται στον χώρο της μοτοσυκλέτας. | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 08-02-2009 15:02 |