![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Yanni , χωρίς διάθεση αντιπαραθέσεως μιας και έχεις παραδοθεί προ πολλού, βλέπω ότι από ιστορία και ονοματολογία κάτι ξέρεις …από ανθρωπολογία παλαιοντολογία βιολογία και γενετική μένεις ανεξεταστέος !
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Είναι μια φωτογραφία που τράβηξα πριν λίγο στον ζωολογικό κήπο της Αμβέρσας και δείχνει την προέλευση του Homo sapiens. Δυστυχώς δεν διαχώριζε τα προηγούμενα κρανία σε ελληνικά, κινεζικά, κογκολέζικα και έτσι δεν θα μάθω τελικά από που προέρχεται το δικό μου. ![]() Αν είναι... να το χρωστάω το μάθημα και το δίνω όταν ελευθερωθώ από την "παράδοσή" μου. ![]() Βέβαια είχε και άλλα είδη ο κήπος και έτσι έμαθα να ξεχωρίζω ας πούμε το Sus domestica scrofa από τον δολοφόνο καρχαρία, το μπουζούκι και τα άλλα όργανα. ![]() ΥΓ. Λευτεριά στα Βόρεια Ταμπούρια!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και οι σημερινοί πολιτικοί βρυκολακιάζουν πίνοντας το αίμα του κοσμάκι........... |
|
|
|||
|
|||
|
ΙΣτορία προ απομνημονευμάτων χρόνων....
|
|
|
||||
|
||||
|
Και τα δύο αποσπάσματα, είναι αρκετά ενδιαφέροντα ...
|
|||
|
|||
|
Έτσι και εγώ σας τα λέωω.. πάρτε κανένα μηχανάκι της προκοπής.. έχετε bmw όλοι.. αλλά και εμένα θα με θυμθήτε αργά
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα φίλε μου. Τι ενοείς όλοι.. Εγώ δεν είμαι πλούσιος. Συνταξιούχος του Δημοσίου είμαι. Ένα παλαιοhonda έχω.. Που να βρώ τόσα χρήματα για οδικές βοήθειες και συνεργεία..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν φταιει το δημοσιο,επειδη εσυ εκανες λαθος αγορα μοτοσυκλετας....ελεος
ολα στο κρατος θα τα ριχνουμε.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ξεκίνησε η διάθεση του στην Ελλάδα !!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 03-12-2009 05:04 |
| Αριθμός Δημοσίων Υπαλλήλων στην Ελλάδα | frits | Ελλάδα | 17 | 03-11-2009 01:20 |
| Firexpress BMW στην Ελλάδα | syan | Φροντίδα | 26 | 25-07-2009 16:48 |
| ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα | zervas | Ανέκδοτα | 4 | 27-05-2009 16:58 |
| Νόμιμα τα Χenon στην Ελλάδα | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 24-04-2009 02:26 |