|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ημιυπαίθριοι 

Για τα παλιά, τα νέα νομίζω για να ηλεκτροδοτηθούν χρειάζεται πλέον και το ενεργειακό πιστοποιητικό. Από όσο ξέρω δεν νομίζω ότι θα αρχίσουν να χτυπούν κουδούνια για να ελέγξουν, αλλά σε πώληση, ενοικίαση κ.λ.π θα είναι απαραίτητο, έτσι τουλάχιστον θα ξεκινήσει... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ημιυπαίθριοι Απόσπασμα: 
 Σε ευχαριστώ φίλε frits   | 
| 

| |||
| 
 | |||
  με ενα 100ρικακι ευροπουλα λυνονται ολα....  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Ημιυπαίθριοι Πρακτικο Μυαλό!!!         | 
| 

| |||
| 
 | |||
  Πάντως νομιμοποίηση δεν προβλέπεται, απλά τακτοποίηση για 40 χρόνια και μετά βλέπουμε. | 
| 

| |||
| 
 | |||

Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να διορθωθούν κάποια λάθη μας, επίσης πιστεύω ότι το 40χρόνια δεν είναι ανασταλτικό  αλλά οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν πχ εγώ από 120μ2 θα βρεθώ με 180μ2 σπίτι οπότε με άλλο μάτι θα με αντιμετωπίζει η εφορία  . Αλλά αφού ήθελα μεγαλεία είναι νομίζω μιά καλη ευκαιρία να τακτοποιήσω την μαμακία μου, γιατί δεν αισθάνομαι να μου φταίει κάποιος άλλος εκτός από εμένα που παρανόμησα!!! | 
| 

| |||
| 
 | |||
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Παναγιώτη είχα βάλει ερωτηματικό αλλά η πλατφόρμα το κάνει φατσούλα και μάλιστα χαμογελαστή.  δοκίμασε να το δεις  Πέρα από την πλάκα νομίζω ότι η συγκεκριμένη δουλειά αν και εφόσον απαιτεί από τον μηχανικό να καταγράφει όλες τις παρανομίες θα είναι ή πολύ δύσκολη, ή ευκαρία για κονόμα κάτω από το τραπέζι. Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να την κάνω...... | 
| 

| |||
| 
 | |||

Αφ´ηστε τις μ@λ@μίας και μην ανοίγετε πληγές.... Θα φάτε τέτοιες αυξήσεις στα πάγια, που δεν θα πιστεύετε τι σας συνέβη....     
		 | 
|  | 
| 
 | 
 |