![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Είσαι οκ !!!
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και μάλλον είναι spam, ευκαιρίας δοθείσης θα το πω εδώ. Τώρα τελευταία πολύ κόσμος μάλλον έχει την εντύπωση ότι το forum είναι παζάρι, βλέπεις κάθε είδους αγγελία κι αν κοιτάξεις και τα ποσταρίσματα του αγγελιοδότη με το ζόρι ξεπερνάν τα 10. Απλά το λέω... |
|
|||
|
|||
![]()
Για f800gs δεν Εχει τίποτα ρε παιδιά;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...έγραψα (αφού είναι requirement) και θα γράψω και μετά για το πως μου φάνηκε...
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
O έμπορος ενημερώθηκε ... Τηλεφώνησέ του για ραντεβού την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε σήμερα η αλλαγή, μαζί με εσπρεσάκι. Όλα καλά.
Ανακάλυψαν αυτό που ήδη ξέρω, ότι θέλω λάστιχα επιγόντως (θα πάω για τα dunlop tr91 μάλλον) - αλλά δεν έχω λεφτά και έρχεται το μεγάλο σέρβις των 40.000 ταχέως. Μαζί ήταν και ο dinopoulos και ο gsmaniac που μπορούν να σας επιβεβαιώσουν ότι δεν τρώω νεογένητα στις ελεύθερες ώρες μου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Υ.Γ.μπροστα μας δεν εφαγε κανενα νεογεννητο,...ενα εσπρεσακι μονο ηπιε...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αχαρο το πληκτρολογιο..........ευτυχως που στο δικο μας φορουμ,εχουμε ξεφυγει απο αυτο ![]() ![]() ps.....αν ειχα νεογεννητο,δεν θα το αφηνα,μαζι σου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα,
αν γινεται παρακαλω ενημερωστε για αλλαγη συνολου τακακια φρενων για ενα 1200 adv. Eυχαριστω εκτων προτερω |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
"Sold-out" σε 29 από 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου | MARK | Αθλητισμός | 1 | 20-04-2010 21:09 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 22:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |