![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το budget θα πάει στα 8.900 € !
. . . . . . . . . . . . . . . ![]() Αν και εγώ δεν είμαι σαν εσάς... μπαινοβγαίνω στα γυμναστήρια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αντισκηνο μεσα σε Ουκρανικο και Ρωσσικο εδαφος εαν εισαι μονος,δεν θα το συμβουλευα. Αλλαγες νομισματος (εκτος αν κινειται με πιστωτικες,που δεν παιζει παντα) επιβαλλονται,ετσι υπαρχει χασουρα λογω προμηθειων και επειδη σχεδον παντα μενουν καποια χρηματα απο καθε κρατος στο τελος. Και οταν μιλαμε για κοστος σε ενα μεγαλο ταξιδι ,δεν πρεπει εχουμε στην ακρη και καποιο ποσο ασφαλειας? Πιστευω οτι ενα τετοιο ταξιδι ειναι στα 4000 σιγουρα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγώ για παράδειγμα σε αυτό το ταξίδι διπλός,θα ξεπερνούσα χαλαρά την ταλιρούμπα που λέει ο πρετεντέρης. η κουβέντα γίνεται για να δούμε ποσο πιο οικονομικά μπορεί να γίνει αυτή η εκδρομή.και ενδιαφέρει πολύ κόσμο το οικονομικό. ![]() είμαι σίγουρος πως αν κάτσεις με μολύβι και χαρτί και τις δικές σου καταναλώσεις βγαίνει και πιο φθηνά. υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που παρακολουθούν το θρεντ και μάλιστα είχα και τηλέφωνα σχετικά με πληροφορίες.ισως θα έπρεπε να βοηθήσουμε δίνοντας περισσότερες πληροφορίες συνεχίζοντας την κουβέντα ![]() εσύ για παράδειγμα τι θα πρόσεχες σε ένα ταξίδι κάτι ακόμη Σε ταξίδια εκτός ελλάδας έχω πάντα κρυμμένα μερικά μετρητά στην μηχανή,σε πλαστική σακουλίτσα και καβαντζωμένα. κάποτε έβαζα και στην πίσω πλευρά του κράνους ![]() επίσης καλό είναι τα χρήματα απο την κάθε χώρα να τα τρως λίγο πριν τα σύνορα με καύσιμα και αν είναι παραπάνω, με τρόφιμα. αυτό έκανα και εγώ...μέχρι που παντρεύτηκα! ![]() τώρα έχω συλλογή ολόκληρη! και τέλος,αν έχεις μείνει κυψέλη,τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις τα πάντα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανο αλλαξε λαδια και ξεκινα..
Στη Μοσχα εφτασε προπερσι ενας φιλος με vstrom 650 μονος θα τον ψαξω να παρουμε πληροφοριες.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παντως, ενας λόγος που αποφύγαμε πέρισυ το πέρασμα από ρωσία, στην κατηφόρα για ελλάδα, ήταν η πληροφορία από ρωσίδα φίλη μας, πως οι τροχαίοι της ρωσίας, εχουν αδυναμία στους τουρίστες, που συνήθως σταματούν στους δρόμους, λένε πως τα γνήσια διαβατήριά σου είναι πλαστά, σε συλλαμβάνουν και αν δεν τους δώσεις άμεσα κανα 60-80 ευρω περνάς 2-3 μέρες στο τμήμα του χωριού μέχρι να σου πουν πως όλα είναι οκ και να σε αφήσουν. είναι το συνηθισμένο τους καλαμπούρι, που ταλαιπωρούν και τους κατοίκους άλλων- πρώην ρωσικών κρατών κατοίκους.
έχε το μόνο σα σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού σου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο, εσύ δε μασάς, δεν είσαι χθεσινός, ξέρεις. Όρμα και ξεκίνα τον τελικό σχεδιασμό του ταξιδιού σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Πάνο, μια που πας πάνω, δεν περνάς κι από Vorkuta, να φέρεις και την πεθερά μου, γιατί "φαγώθηκε" να έρθει για διακοπές και θα μου τεντώσει τον προϋπολογισμό.
Άιντε με το καλό. . . για 'μένα ισχύει ότι και σε άλλες χώρες, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία. . . αν δεν κάνεις "χοντράδα", αν δεν πέσεις σε στραβόξυλο, αν δεν σταματάς στην μέση του πουθενά, αν δεν βγάζεις πάκους με ευρά για ν' αγοράσεις πιροσκί κι άλλα τέτοια τυχερά, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Στα σύνορα είναι λίγο αγέλαστοι, αλλά μπαίνοντας, αποτελείς αξιοθέατο και σπανιότερα "οικονομικός ενδυναμωτής οικογενειακού προϋπολογισμού". Όταν είναι να πας πάντως, θα σου δώσω και το τηλέφωνο για άμεση μετάφραση στα Ελληνικά ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ετοιμάζομαι μάλλον του χρόνου για Σκωτία! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 31 | 10-10-2010 20:56 |
Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου | syan | Χρήσιμα | 4 | 24-06-2010 12:28 |
‘‘Κεραμέων Έργα’’ δημιουργίες ανεξίτηλες στο διάβα του χρόνου | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 13-10-2009 17:10 |
Και του χρόνου παιδιά !! | adventure | Ελλάδα | 9 | 03-03-2009 21:29 |