![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θέλω να πιστεύω ότι έχω χρόνο αρκετό μέχρι να μπει σαλόνι.... Μέχρι τότε ΣΚΙΣΙΜΟ χωρίς έλεος..... NO MERCY... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την κούκλα σου...είναι πραγματικά κούκλα!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγεί στους δρόμους πολύ πιο δυνατή... Ακριβώς αυτό, να είμαστε καλά να τα σκίζουμε πρίν περάσουν τα χρόνια και δεν θα μπορούμε πλέον να καβαλήσουμε... |
|
|
||||
|
||||
|
Πω πωωωωω ..... Τα βλέπεις και τα "ζηλεύεις" ....
![]() Καλό κουράγιο Νικόλα κ καλό αποτέλεσμα νάχεις .... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μαλλον κανεις πλακα φιλαρακι....
![]() απο 70 αλογα,θα παει στα 100.....δεν ειναι το ιδιο ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μετά απο <προσπάθεια> 9 ετών και 92.000 χιλ, να <σπάσω> το καταραμένο μοτέρ των εργοστασιακών 1.450 κυβικών ώστε να το αναβαθμήσω, κατέστη άκαρπη αποφάσησα να ΜΗΝ περιμένω άλλο πια και να ΝΙΩΣΩ πια την γλύκα των 100PS....μια ώρα αρχήτερα..
μπραβο τρελλοκομειο χαρλεα....
![]() ![]() ![]() με το καλο να βγαλεις την μαουνα (με 100 αλογα θα σκαβεις..) ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Με τετοιες ροπες που εχει η Χαρλυ,ειναι ρυμουλκο... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πρέπει να το ζήσεις... Έχω καβαλήσει ΟΛΑ τα μηχανάκια που κυκλοφορούν.... Στα 2-3 χρόνια τα πουλούσα ΟΛΑ.... Εδώ κόλησα... Κάθε μέρα πάνω της είναι σαν να πηγαίνω με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ γυναίκα.... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ότι κι αν κάνεις... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άμα περισσέψει καμιά βίδα, να μας φωνάξεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλό.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Νικόλα μόλις το μοντάρεις, πάμε ride να το τεστάρουμε. Σίγουρα θα σου χρειαστούν τα παραπάνω αλογάκια στη Λιθουανία. Καλοτάξιδη. Τα λέμε στη Λέσχη.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Upgrade now!!!! | georgekostas | Διάφορα | 4 | 15-01-2010 10:48 |