![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε παίδες .....
Απ' τα χαρούμενα πρόσωπα, φαίνεται ότι, περάσατε supeeeeeeeeer .... ![]() Άντε κ στην επόμενη .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και τα δικά μου Μπράβο παιδιά για την όμορφη συγκέντρωση και παρέα....και το ρεπορτάζ βέβαια τέλειο..
![]() Να είστε καλά...!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εχουμε ρεπορτερ με βαραντερο και καλα να παθουμε!
Η αληθεια ειναι οτι εφυγε μιση ωρα νωριτερα απο μας για να βαλει μπρος τη μηχανη του μιας και στη μηχαναρα του το ιmmobilizer παιρνει συνεντευξη απο το κλειδι πριν επιτρεψει να βαλεις μπρος να φυγεις... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() . . . . . Είσαι ο τύπος με τα ρελλέ, που πριν πας να πάρεις την Γερμανίδα, κάνεις σπονδές στους Θεούς ![]() ΥΓ: Να κάνω και μία διόρθωση στο αρχικό τοστ . . . συγνώμη, ποστ ήθελα να γράψω. Η καθυστέρηση ήτο 26 λεπτά και όχι 46. . . . . Για να μη λέτε ότι είμαι προκατειλημμένος ![]() Sakis. . . Βάλε ρότα για την επόμενη. Τώρα πια είσαι η μαμά μας. . . μάζεψέ μας απ' τους δρόμους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω κι εγω με την σειρά μου τις εμπειρίες μου αν και μας κάλυψε ο φίλος μου Νίκος-χ ο οποίος σημειωτέον ολα αυτά τα 26 λεπτά αναμονής ηταν με το δάκτυλο στην σκανδάλη της φωτογραφικής.Ετσι 100 μέτρα πριν την αφιξη τα φλάς πήραν φωτιά.Εχει αγοράσει και καινούρια φωτογραφική.Οπότε οπως καταλαβαίνετε για οσους δεν γνωρίζουν το νεο αυτό λαμπρό παληκάρι εξελίσετε σε μεγάλο PAPARAZI.Το νου σας να εχετε και να βαδίζετε προσεκτικά.Στο θέμα μας λοιπόν.Ολα αριστα.Η παρέα σε ενα μικρό ποσοστό γνώριμη απο παλαιότερες δραστηριότητες και επίσης αριστη.Το κουτούκι ζεστό και φιλόξενο.Το φαγητό πολύ καλό.Εντυπώσεις αριστες.Εκείνα τα BMW με χάλασαν λίγο Οχι τίποτα αλλο.Θα με παρασύρουν και εμένα και θα πάρω κανά BMW.Διαζύγιο μου μυρίζει.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στους αγωνες εχθες μοτο τρωςςς πρωτος ο παςχαλης με διαφορα!!!!!!! χε χε χε ολα τελεια!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Παρακαλώ την μαμά των Βορείων να κηρύξει και επίσημα την έναρξη των αγώνων "moto tros", με απώτερο σκοπό, το άθλημα να γίνει, πανελλήνιο. ΥΓ: Κυριάκο, δεν σε ξέχασα. Είσαι black list μαζί με Paschalis and Sakis ουάου! Last edited by nikos-x; 21-10-2010 at 15:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα το φωτορεπορτάζ τέλειο, αλλά τα σχόλια "άπαιχτα"!
Περάσαμε όμορφα και ανυπομονούμε για την επόμενη... Ααα! Μαμά, μπράβο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχαικός καφές 14/10/2010 | katsanakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 40 | 16-10-2010 17:00 |
Πλυντήριο στην Θεσσαλονίκη ;;; | tsapte70 | Φροντίδα | 1 | 26-05-2010 09:11 |
Χριστουγεννιάτικος καφές την Τετάρτη 23/12/09!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 06-01-2010 12:17 |
Ο καθιερωμένος εβδομαδιαίος καφές ....ξαναγυρνά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 142 | 29-09-2009 16:28 |
καφές την κυριακή 14-12-2008 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 15-12-2008 12:13 |