![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το έβαλα κι εγώ το φτεράκι...
![]() Να ευχαριστήσω κατ' αρχήν όλους όσους βοήθησαν ώστε να κατασκευαστεί, δοκιμαστεί... και τα τρεξίματα των admins ώστε να φτάσει στα χέρια μας... ![]() Η τοποθέτηση του....?? 10 λεπτά μόλις.... ![]() ![]() ![]() ![]() Έβαλα κι ένα πρόσθετο στο εμπρός φτερό... ώστε να ησυχάσουμε και απ΄τις μπροστινές λάσπες... ![]() ![]() ![]() Τώρα δε μένει παρά να τα δοκιμάσουμε ..... οπότε... ένα καλό πλύσιμο... και αναμένουμε τας βροχάς... ![]() Last edited by CPretenteriS; 22-10-2010 at 02:31. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Μεγειά Κωστή ....
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το φτερό δοκιμάστηκε και με τακούνια σε λάιτ βόλτα στο χώμα και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.
![]() Ευχαριστούμε τον Χρίστο για την τοποθέτηση και τον δανεισμό του φτερού ώστε να το δοκιμάσουμε και με χωμάτινα λάστιχα, και το δεύτερο πειραματόζωο Vasofra ![]() (φαντάζομαι πώς θα του τα έκανε ο Βασίλης μέχρι να το βάλει )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by gandreas; 24-10-2010 at 11:06. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω μόνο το κλασικό, την απόσβεση ή προφόρτιση αν το θυμάμαι καλά.
Αν σε παραξενεύει η ταλάντωση σκέψου ότι χοροπηδάμε πάνω στην μηχανή 200 κιλά ‘’καθαροί μύς ’’ τουλάχιστον (εγώ συν τον Vasofra) τι να σου κάνει η ανάρτηση!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Aπ ότι βλέπω, το φτεράκι έχει θεαματικά αποτελέσματα! .
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
| Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
| Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 03:04 |