![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
άρα οι συμμετοχές είναι :
emix KTM SUPER ENDURO danaos KTM SUPER ENDURO vasorfa ?????? spacemail66 KLR 250 L3f GS 800 man !!! DRZ 400 Κατα τ αλλα ειμαστε σε bmw-οφορουμ!!! ![]() ![]() ![]() Ας ελπισουμε τουλαχιστον ο vasorfa να ερθει με κανενα bmw! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
απο ότι βλέπω....
![]() ![]() ο malakas της παρεας θα ειμαι εγω![]() (r1200-gs adventure---με το φτερακι ομως..μην ξεχνιόμαστε,,,![]() ).....Κραταω μόνο μια επιφύλαξη,,,γιατι αρπαξα ενα κρυωμα και δεν ξερω αν θα τα καταφερω.....![]() ![]() πάντως το παρεάκι που στήνεται ειναι και μαμω!!!!! ασχετο....ο λ3f me 800ARI? ![]() Σχετικο....μιας και είμαι ο πιοοοο βαρυς και πιό ανει΄δίκευτος-----καταλαβαινετε οτι έχετε να ρίξετε πολυ σπρωξιμο...... ![]()
Last edited by vasorfa; 29-10-2010 at 12:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ δεν βρήκα ακόμη λάστιχα για το ΚουΛουΡου αλλά το βλέπω να έρχομαι ετσι κι αλλιώς.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ πάλι για την διαδρομη αυτη γιατι θ απροτιμουσα το klri....απο την χοντρη???? ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Επιπλέον όπως βλέπω όλοι το μυαλό μας στο φαϊ το έχουμε... ![]() ![]()
Last edited by Πάνος; 29-10-2010 at 23:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης,,,,καποιες πληροφοριες της διαδρομης...(χιλιομετρα-ώρα-τεραιν) αν τα καταφερω...δεν θέλω να έιμαι με 33 λιτρα καυσιμου...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπως ανεφερα και πιο πανω, θα ξεκινησουμε απο Αυλωνα και οπου φθασουμε. Δεν εχουμε καπου να καταληξουμε. Βεβαια η διαδρομη που εχει φθανει ως ενα σημειο που λεγεται "Δαφνος". Εχω την εντυπωση ομως οτι δυσκολα θα προλαβουμε να φθασουμε μεχρι εκει περα. Κατα συνεπεια μπορω ανετα να σου απαντησω στις ερωτησεις σου: 1.χιλιομετρα: ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ 2.ωρα διαδρομης: ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ 3.τεραιν: ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ![]() ![]() ![]() ![]() Επισης,επειδη ολοι μας σχεδον θα ειμαστε με μηχανες οπου δεν υπερηφανευονται για την αυτονομια τους, καθε 100χλμ τουλαχιστον θα πρεπει να ανεφοδιαζομαστε. Οποτε ειναι εντελως περιττο ασκοπο να εχεις γεματο με 33λιτρα το τεποζιτο. Ελπιζω με τις τεκμηριωμενες μου απαντησεις να σε ικανοποιησα!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παντως το ραντεβου ειναι 930πμ στα Mc Donalds στην εθνκη οδο στο βενζιναδικο BP.
|
|
|
|||
|
|||
|
....παιδες εγω απο τωρα για φαγητο δεν ειμαι σε ολα τα αλλα μεσα φυσικα...
α μην ξεχασω θα εχω και την on board HD camera μαζι μου...χιχι |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παρνηθα-Αυλώνα Σαββατο 28/11 | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 156 | 22-11-2010 02:30 |
| Αθηνα-Λαδωνας απο χωμα 17-18 Ιουλιου | nibo | Χωμάτινες εξορμήσεις | 34 | 05-08-2010 08:03 |
| KTM 950 Adventure και χωμα | emix | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 31-03-2010 07:27 |
| Μποτες για χωμα:εντουραδικες ή μπασταρδες;;; | nibo | Μπότες | 5 | 18-02-2010 11:14 |
| Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |