![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ευτυχώς που μπαίνει νέο αίμα στο φόρουμ και μαθαίνουμε Ιστορία
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πατριδογνωσία! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το καλό ποιο ειναι , ότι το κρος τουρερ πάει να βγει 305 κιλά.......!!!!
![]() Μεγάλη πίκρα...!1!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Για την ακρίβεια θα αισθάνεσαι πάντα 2κάβαλος ή 3 κάβαλος!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ισως να μην τους ενδιαφερει και πολυ το χωμα μιας και ολοι οι βαραντεριδες σπανια πατανε χωμα..( το ιδιο και οι gs) αλλωστε οπως προ ειπα αν θελεις χωμα παιρνεις αλλα μηχανακια.. xt 600 tenere.. f800gs...transalp ισως. αλλα με gs και βαραντερο και crosstouren κτλ... δυσκολα πας χωμα... η μαλλον πας οπως παει και ενα TDM... |
|
|||
|
|||
![]() οχι πολλα πραματα απλα μου το αναφερε ο Ακης( varaderistas)και το εμαθε απο το forum τον deriδων (μαλλον)!!! ![]() Απόσπασμα:
αμα ειναι να θελω παλαγκο για να την επαναφερω αστα να πανε...!!!! ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
θες να μου πεις οτι δεν μπαινει το bmw στο χωμα .....??
![]() |
|
|||
|
|||
![]() θες να μου πεις οτι δεν μπαινει το bmw στο χωμα .....?? [/QUOTE]![]() γαι να πας μερικα μετρα σε ενα δρομο απλο ναι παει.... αλλ ανα παει εκει που παει το χτ 660tenere ... αστο ... πανε καλυτερα για καφε... διοτι θα κλαψεις.... αν σε φυγει... και θα σε φυγει |
|
|||
|
|||
![]()
γαι να πας μερικα μετρα σε ενα δρομο απλο ναι παει.... αλλ ανα παει εκει που παει το χτ 660tenere ... αστο ... πανε καλυτερα για καφε...
διοτι θα κλαψεις.... αν σε φυγει... και θα σε φυγει[/QUOTE] Δεν θα πιστέψεις που την εχω δει να περναει αλλα όχι με μενα αναβατη γιατι δεν την εφτανα να την πατήσω και δεν ημουνα εξεικοιωμενος μαζι τις
![]() ![]() Πανε και πανε χαλαρα ακουμε τη σου λεω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τελείως άκυρες προτάσεις (και όχι δεν εννοώ ότι το 1200GS πάει σαν καθαρόαιμο 400άρι πχ.) Το καπάκι που λες (ναι το μεταλικό το κανονικό όχι το κάλυμα) κάνει 190 ευρώ. Εμένα είναι γδαρμένο και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω εκτός αν την πουλήσω. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |