![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
...Και τη φαρδαινουν ωστε παλι να μη πατας κατω....
|
|
|
|||
|
|||
|
...ουσιαστικά δεν την φαρδαίνουν, απλά χαμηλώνουν προς το κέντρο της και οι ακρες φαίνεται σαν να προεξέχουν, κάνοντάς την πιο άνετη. Αλλά ναι, ισχύει αυτό που λες για το πάτημα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το πρόβλημα αυτό το είχα στο transalpπου είχε ύψος σέλλας 820. Σε αυτό με τα 850 πως θα μπορέσω να το λύσω. Θα περιμένω να δω βέβαια και το νέο pan που πιθανολογώ ότι θα είναι στα 805. Προσωπικά πάντως μου αρέσει το μηχάνημα. Ίδωμεν. Με το καλό να έρθει πρώτα……………. |
|
|
|||
|
|||
|
δεν μου λες Ναπολεον το βαραντερο της χοντα θα πεζη 11,000 χιλιαδες ? διοτι εγω το σκεφτομαι σοβαρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τιμές. Πάντως είναι διαμάντι ότι και να μου λένε. Προσωπικά φίλε εάν καταφέρω και λύσω το πρόβλημα με το ύψος της σέλας θα το χτυπήσω…………… |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εχεις λυσσάξει ρε Νάπο με το ύψος!!! Πάρε ανεμοσκαλίτσα και βάλε ηλεκτρικό κεντρικό σταντ! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
teoss δοσε λεπτομεριες ισως παμε για ομαδικη !! να γιατι gs forum !! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |