![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το κομμάτι (του φερινγκ) από το VFR 1200F με μπέρδεψε στις αρχικές φωτο και το πέρασα για προσεγμένο ... μπλιαχχχ το μηχανάκι είναι κακάσχημο με ασύνδετα (σχεδιαστικά) κομμάτια πλαστικού πεταμένα όπου τους έβρισκε , ένα φανάρι για κλοτσιές…και το ράμφος του κότσυφα …ποιο χαλί δεν γίνονταν.
( Δεν μιλάω καθόλου για πίσω φανάρι ,δεν υπάρχει , μάλλον στην αποθήκη βρήκαν ένα από XR250 και το πέταξαν πάνω, ΑΙΣΧΟΣ) Αλήθεια γιατί το cross runner 800 με 100 ίππους (στρόφαλο) και 240 κιλά έχει πίσω λάστιχο 180/55/17 και το δυνατότερο και βαρύτερο cross tourer έχει τα κλασσικά ON/OFF 150/70/17 (ζάντες στιλ GS adv) αφού cross είναι και τα δυο .Επίσης γιατί δεν τα χαρακτηρίζουν on/off αφού έχουν μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεως από το βαρκαντερο ... μήπως και αυτό είναι cross και απλά μας έπρηζαν τ` αρχ… τόσα χρόνια (όπως και η Yamaha που για χρόνια θεωρούσε on/off το DTM 850). ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
To πολυ πολυ οι χονδρέμποροι να προτεινουν (μικρο)αλλαγες στην εμφανιση. |
|
|
|||
|
|||
|
εγω παλι γιατι το θεωρω ωραιο?
μου αρεσει αρκετα και μαλιστα σε σημεια που αλλοι δεν θελουν να βλεπουν. πολυ καλη κινηση,μακαρι το βαρος να ειναι σε λογικα πλαισια,τωρα για το αν ειναι on/off η οχι λιγο με απασχολει,κι αλλες μηχανες τις πλασαρουν για on/off αλλα στην πραξη καλες ειναι απο θεμα τουριστικης οδηγησης...ονοματα μην λεμε... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ετσι και το Cross tourer κατω απο 250κιλα......ξεχασε το!!!! Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 17:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απο αισθητικης πλευρας μου φαινεται χονδροειδεστατη με σοβαρη ελλειψη φινετσας, με σοβαρα δειγματα αντιγραφης σουλουπιου GS! Πολυ πλαστικουρα και ακαλεστητος ογκος!(οπως ακριβως και το varadero) Βεβαια αν δεν το δεις κατι απο κοντα δεν καταλαβαινεις τιποτα. Στις φωτο, μου αρεσε πολυ το multistrada αλλα live δεν μου αρεσε καθολου! Οσο για την αξιοπιστια...αν δεν βγει και να αρχισει να κανει χιλιομετρα για να δουμε δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις συμπερασμα, εκτος και αν εισαι μεντιουμ! Οσο για το τι θα κανει σε σχεση με την GS, αυτο θα το δουμε, γιατι και αλλα μηχανακια βλεπε tenere πιο φτηνα και αξιοπιστα θα την χτυπαγανε αλλα πηρανε τα γεννητικα μας οργανα απο πωλησεις. Γιατι? Γιατι ο μονος λογος να δωσεις πολλα λεφτα για μηχανη ειναι πρωτα απο ολα να την εχεις ερωτευτει! Οπως ακριβως συμβαινει με τις γυναικες! Δεν θα τρεξεις πισω απο την Βασιλειαδου επειδη δεν αρωσταινει, αλλα πισω απο την γκομεναρα και ας αρωσταινει οσο συχνα θελει! |
|
|
|||||
|
|||||
|
Εγω το ξεχασα ηδη! αλλα εσυ το θυμασαι συχνα με τα 230κιλα της GS (με λαδια και βενζινη) και τα 256 της Adve (με λαδια και βενζινη)?????
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
βιαζεσαι πολυ!!!!! Το Τενερε παρουσιαστηκε την ανοιξη και αρχισε πωλησεις το καλοκαιρι....περιμενε!!!! εξάλλου η οικονομικη κριση δεν επιτρεπει ακουμπημα 17000 σε οποιοδηποτε δικυκλο! Εδω η GS εχει πτωση 19% και σε συνολο η εταιρεια 47% (πηγη ΣΕΑΑ) Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πανω απο 200 αντε 220 θα ελεγα εγω ... τα υπολοιπα εινα απλως ζοριλικη και τιμιες προσπαθειες (δηλ. πα..ριλικια).
Απόσπασμα:
Υστερα, την αγορα τον σκληροτραχηλον αντβεντιουραδον την εχει μαζεψει ηδη το GS/GS Adve ( ![]() ![]() ωχ λιγο νερο).Προσωπικα δεν θα βιαστω να κρινω διοτι αυτο καναμε καποτε εμεις η τοτε Μπεεμβεδακιδες με το Βαραντερο π.χ. και τελικα δεν βλεπω η πωλησεις του να πηγαν ασχημα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() τωρα ομως που το moto cross across runner over και πως στο διαολο θα το λενε θα κανει καν 17αρι+ κατσε να δουμε τι θα παρει... ![]() (ξερω,αλλα δεν λεω τι θα παρει )
|
|
|
|||
|
|||
|
η αξιοπιστια ειναι μεγαλος παραγοντας ειτε το θελουμε ειτε οχι.
ποτε δε μου χει συμβει κατι με gs και παλι καλα,ισως με την πρωτη να μην ξενερωνα,αλλα αν συνεχιζε το κακο,συγνωμη,αλλα δε θα ξαναπαιρνα. το οτι εχω bmw δε με κανει ξεχωριστο στο πληθος.ηταν η τρελα μου,την πηρα αυτο ηταν,την γουσταρω...αλλα μεχρι εκει... το καινουριο μηχανημα της honda παντως δυσκολα το βλεπω να εχει κατω απο 15 χιλιαρικα.ας τα αξιζει κι ας εχει και 17. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |