![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και εγω φιλε σε ενα χρονο εχω κανει 29.000χιλ σε ταξιδια αλλα ειναι μάυρες!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε.
Να δούμε μήπως από το Σεπτέμβριο, να είμαστε καλά, μας βοηθήσεις να οργανώσουμε ομαδική!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απο ΟΚΤΩΒΡΗ Απο ΟΚΤΩΒΡΗ τον Σεπτέμβρη τον φάγαμε !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοντα στο Παιδων λιγο πριν το Γρηγορη στην ανηφορα στο δεξι σου χερι ,πλυντηριο μοτο "WASH & GO" μονο για λαιμους 5€ τ ρ ο μ ε ρ η δουλεια.Εκει πηγαινω εγω.Το κανεις μια φορα και κραταει πολυ καιρο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σοβαρός επαγγελματίας, δίνει και δωρεάν πλυσίματα σαν δώρα για τις πίττες μας!
|
|
|
|||
|
|||
|
καποια διευθηνση φιλαρακια η καποιο τηλ?????
Last edited by Dionisis; 10-04-2010 at 01:36. |
|
|
|||
|
|||
|
εγω οταν το διαβασα αγορασα divinol και ενα σβουρακι για τριψιμο για ανοξειδωτα ... και εγιναν απιθανοι μετα απο 15' τριψιμο . αυτο εγινε 3 μηνες πριν και τωρα αρχισαν να κοκκινιζουν .
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν ανοιγουμε ενα νεο θεμα με τα προιοντα απο το αμερικα να δουμε ποσοι τελικα ενδιαφερομαστε και αν ειμαστε αρκετοι μιλαμε με τον ΑΛΞ και πιστευω θα μας βοηθησει αφου εχει τα κονε .................
καποιος μοντ ας ανεβασει μια δημοσκοπηση μετα προιοντα και να δουμε ποσα θελει ο καθενας ..........φυσιακ η ποσοτητα θα καθορισει και την τιμη.............. |
|
|
|||
|
|||
|
σε συνεχεια του παραπανω ποστ....ολες οι πληροφοριες που χρειαζονται για την δημοσκοπηση βρησκονται στο ποστ #29 αυτου του θεματος οπου ο ΑΛΧ εχει ανεβασει ενα λινκ απο την προσωπικη του σελιδα με τις πληροφοριες των προιοντων................και επειδη δεν ειναι εμπορος ας εκδηλωσουμε εμεις ενδιαφερον για την ποσοτητα και με καποιο τροπο θα μας βοηθησει στην παραγγελια (ειτε δινοντας μας το σαιτ του αμερικανου, ειτε μιλοντας μαζι του για να πετυχουμε καλυτερη τιμη)
|
![]() |
| Tags |
| 1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|