![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα παω...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορω να πω .. ωραια ηταν ... πολυ ρευμα, φοβερη ενεργεια,ενθουσιωδες κοινο, μερικα τραγουδια ανηκουν πλεον στα κλασικα.
Αλλα πολυ φλυαρια, φλυαρια χωρις τελος. Το κιτς σε τεραστειο βαθμο. Θα μου πει κανεις αυτο ειναι το hevy metal. Αλλα αυτος ο AGUS δεν σταματησε να γρατζουναει την κιθαρα χωρις στοχο και σκοπο. Συναισθημα μηδεν. Και oi Led Zeppelin βαραν αλλα το καθε χτυπημα στην κιθαρα του PAGE ειναι μια ρωγμη στην καρδια του ακροατη... Θα μου πειτε .... ' μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.... Ειμαι ρομαντικος .. τι να κανω.....!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στην υπηρεσία του νόμου | smail.GR | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 02-11-2009 11:10 |
Σας ευχαριστώ Κε Πρέσβη - Μία βρετανική καρδιά γεμάτη Ελλάδα !!!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 7 | 02-02-2009 18:20 |
Ανησυχητικές οι διαστάσεις της παιδοφιλίας μέσω ίντερνετ στην Ελλάδα | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 08-01-2009 16:55 |
Στην Ferrari από το 2011 ο Αλόνσο! | skippybi | Αυτοκίνητο | 2 | 07-01-2009 22:09 |
Audi A4 Allroad Quattro: Στην Ευρώπη την άνοιξη του 2009 | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 20-12-2008 18:08 |