![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά,αυτά είναι τα καλύτερα..................
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ρε καρντάσια, ζωγραφίσατε πάλι...!!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ...!!!!!
![]() ![]() Μπράβο σας, και μπράβο στους καταυλακιώτες, για την φιλοξενία... Γι' αυτό... ΝΑ ΓΙΑΤΙ GS-FORUM..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα λοιπόν το πρωί, αφού πήραμε τα πρωινά μας κ τους καφέδες μας, άρχισαν οι φίλοι μας να προετοιμάζονται για την επιστροφή…
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οι φίλοι μας είχαν αποφασίσει να επιστρέψουν μέσω Μπράλου, οπότε τους ξεπροβοδίσαμε μέχρι την Ναύπακτο όπου σταματήσαμε για ένα αποχαιρετιστήριο τσιπουράκι… Διαβήκαμε την γέφυρα “Χαρίλαος Τρικούπης”… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συνεχίζεται… Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Τι να πω εγώ τώρα . SUPERRRRRRRR ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάλι έγραψαν οι φωτό μου!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι φωτο σου Βάνα, .... τέλειες!!
Εύγε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ps
το σπίτι στο φόντο είναι του Οθωνα. Last edited by Syvaris; 06-12-2010 at 00:19. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά από την όμορφη Θεσσαλονίκη και να τους ζητήσω συγνώμη που δεν μπόρεσα να τους γνωρίσω και από κοντά αλλά αυτές οι ελιές έπρεπε να τελειώσουν. Θα ενταχθώ και εγώ στο γκρούπ των πατρινών για την εξόρμηση στη όμορφη πόλη σας. Να στε καλά και στα επόμενα ταξίδια.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μία διδακτική ιστορία | Mits70 | Μου τη δίνει που ..... | 5 | 22-10-2010 01:57 |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
Μία εικόνα ...χίλιες λέξεις .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 3 | 15-12-2009 16:35 |
Ένας αγώνας - Μία στροφή - 14 ατυχήματα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 4 | 05-10-2009 00:54 |
Μία Rolls Royce… made in China !!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 12 | 10-08-2009 22:16 |